Terazi’de Ay tutulması nelere işaret ediyor?

İlişkilerimiz ve denge gerektiren konularda önemli sonuçlar var.

Sevgili okurlar, Ay tutulmaları idrak zamanlarıdır. Kritik değerlendirmeler ve önemli sonuçlar üzerinde düşüneceğiz. 25 Mart’ta gerçekleşen tutulma hayatımıza bir dizi muhasebe getirmekte. Tutulmanın Terazi burcunda gerçekleşmesi özellikle dengelere, karşılıklı konulara ve görüşmelere önem vermemizi gerektiriyor. Bildiğiniz gibi ay düğümleri bu dönemde Koç-Terazi burçları ekseninde yer alıyor. Bugünlerde ilişkilerin üzerimize getirdiği stresler, hoşnutsuzluklar daha bariz olabilir. Yakın bir ilişkide, evliliklerde ve genel olarak denge, diplomasi gereken konularda daha sakin, dikkatli ve yapıcı davranmak gerekiyor. Ancak koşullar bizi daha farklı davranmaya yöneltebilir. Böyle zamanlarda tepkilerimizin getirdiği sonuçlara daha çok dikkat etmeliyiz.,

Haberin Devamı

Ay tutulması haritasında İkizler burcunun yükseldiğini görüyoruz. Önümüzdeki 15 günlük süre içinde hareketin, konuşmaların ve iletişimin hız kazanacağı görülmekte. Değişken koşullar içindeyiz. Yeni fikirlerle yola çıkmak isteyebiliriz. Bu dönemde cesaret göstererek yeni şeyler denemek isteyebiliriz. Nitekim 8 Nisan’daki Güneş tutulması söz konusu cesareti ortaya koymak konusunda oldukça kararlı davranacağımızı da anlatıyor. Genel olarak bu dönemde kendimizi yaratıcı hissettiğimiz konulara, sevdiklerimizle ilişkilere ve aşk hayatına önemli vurgular var.

Ay tutulması haritasında Uranüs ayrıca dikkat çekerken bugünlerde ani gelişmeler ve hızlı değişiklikler gündeme gelmekte. Özellikle dengesiz durumlar beklenmedik tepkilere, aksiliklere ve sürprizlere yol açabilir. Tutulma aynı zamanda yeni şeyler öğrenmek, keşfet ve yabancılarla temas kurmak konusunda da hayatımıza değişiklikler getirebilir.

Ay tutulması yükselen burcunuza göre neler getirebilir?

Eğer yükselen burcunuz Koç ise bu dönemde tek başına hareket etmek konusunda yeni kararlar verebilirsiniz. Görüşmeler, ilişkiler hassas bir dönemde. Yakın çevrenizde daha fazla hareket, görüşme ve konuşmalar dikkat çekecek. Eğer Boğa ise bu dönemde çalışma ortamınızda önemli sonuçlar, işle ilgili değerlendirmeler gündeme gelebilir. Sağlık konusuna, hizmet ve düzen gerektiren işlere ve aynı zamanda harcamalarınıza daha fazla odaklanabilirsiniz. Eğer İkizler ise bu dönemde sosyal açıdan hareketli, gruplar ve arkadaşlıklar içinde hızlı gelişmeler dikkat çekebilir. Gelecek yönünde yeni adımlar atarak yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz günlerdesiniz. Eğer Yengeç ise bugünlerde evinizi, ailenizi ilgilendiren gelişmelere zaman ayırmanız mümkün. Evde ilişkilere özellikle önem vermelisiniz. Ev- iş dengesi de önemli. Ancak bazı gizli durumlar ya da hassasiyetler dikkatinizi dağıtabilir. Eğer Aslan ise bu dönemde görüşmeler, anlaşmalar ve daha fazla iletişim öne çıkıyor. Düşüncelerinizi daha dengeli ifade etmeye bakın. Gruplar ve arkadaşlıklar açısından da hareketli günlerdesiniz. Eğer Başak ise bu dönemde para durumunuz, birikimlerinizle ilgili sonuçlar, yatırımlara ilişkin değerlendirmeler gündeme gelebilir. İş hayatınıza daha fazla odaklanarak cesaret etmenizi gerektiren olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Eğer yükselen burcunuz Terazi ise bu dönemde kişisel açıdan önem taşıyan konular, beden, sağlık ve önemli girişimler, değerlendirmeler dikkat çekiyor. Karşılıklı konulara vurgular var. Aynı zamanda uzaklarla ya da medya ile ilgili konular da dikkat çekebilir. Eğer Akrep ise bu dönemde ilişkilere daha fazla dikkat etmek gerekiyor. Gizli ya da uğraştırıcı durumlar söz konusu olabilir. Aynı zamanda finansal işler, borç ya da miras ile ilgili gelişmeler meşgul edici olabilir. Eğer Yay ise gruplar ve sosyal alanda önemli sonuçlar, arkadaşlar arasında hassasiyetler olabilir. Bu dönemde bazı karşıtlıklar ya da uyuşmazlık içeren durumlar yüzünden ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Eğer Oğlak ise bu dönemde özellikle iş hayatınız, konumunuz ile ilgili sonuçlar dikkat çekiyor. Ev hayatını da ihmal etmemelisiniz. Çift durumlar işte yorucu olabilir. Eğer Saka ise bugünlerde uzaklarla ilgili işler, eğitim ya da medya konuları gündeminizi daha çok hareketlendirebilir. Yaratıcılığınızı ortaya koymak ve aşka, keyiflere zaman ayırmak mümkün. Eğer Balık ise bu dönemde ortaklı bir iş, yatırımlar ve para durumunuzu ilişkiler nedeni ile etkileyebilecek olaylar gündeme geliyor. Ev, anne-baba ya da ailenize yönelik konular da gündeminizde fazla yer tutabilir.

Haberin Devamı