Yeni yılda fırsatlar ve testler

Tüm burçlar için önemli zamanlar ve değerlendirmeler.

Sevgili okurlar, 2024’te Plüton’un tam olarak burç değiştirmesi ile birlikte önümüzdeki 20 yılı şekillendirecek yenilikler ve dönüştürücü daha belirgin hale gelmeye başlıyor. Plüton önce 21 Ocak’ta ardından tam olarak 19 Kasım’da Saka burcuna yerleşmiş olacak. 2 Eylül-19 Kasım arasında son kez Oğlak burcunda kalacak. Eğer astrolojik haritanızda sabit burçlarda (Boğa, Aslan, Akrep ve Saka) çok sayıda gezegen var ise ya da yükselen burcunuz bu burçlardan biri ise Plüton’ün güçlendirici ve dönüştürücü etkisini çok daha dikkat çekici şekilde görebileceksiniz. Bu burçlarda doğanlar ya da yükselen burcu olanlar kendilerini daha güçlü bir mücadele, yenilenme ve değişim içinde bulacaklar. Plüton zorunlu değişimler, ölüm ve yeniden doğum, gücümüzü ortaya çıkaran koşullar getirir. Dolayısı ile bu uzun süreçte kişisel alanda ve kendinizi ortaya koymak istediğiniz alanlarda daha kararlı ve mücadeleci bir süreç içinde olacaksınız. Aynı zamanda Plüton’u Akrep burcunda olan kuşak da (6 Kasım 1983-18 Mayıs 1984 ve 28 Ağustos 1984-17 Ocak 1995 ve 21 Nisan 1995-10 Kasım 1995 tarihleri arasında doğanlar) kendi hayat çizgilerinde kendilerini gerçekleştirmek ve güçlerini sonuna kadar göstermek yönünde önemli, aktif ve belirleyici bir dönemde olacaklar.

Haberin Devamı

Astrolojik haritalarında değişken burçlar (İkizler, Başak, Yay ve Balık) öne çıkanlar bu dönemde Satürn’ün getirdiği yapılanma, sorumluluklar ve belirli sınırlamalar altında daha fazla şey yapma ve somut adımlar atma yönünde oldukça meşgul bir yıl içindeler. İşle ilgili konular, görevler ve belirli sınavları onları özellikle kariyer alanında oldukça faal kılacak. Diğer yandan 26 Mayıs’tan itibaren Jüpiter’in İkizler burcuna ilerlemesi ile birlikte, haritalarında bu burçları öne çıkanlar için daha fazla hareket, fırsat, iletişim ve yabancılarla temas, değişik gelişme olanakları ve motivasyon da söz konusu olacak.

2024’te 21 Mayıs’ta Jüpiter ile Uranüs’ün Boğa burcunda birleşecek olması başta Boğa burcu olmak üzere tüm sabit burçları yenilik yapmaya, sürprizlere ve fırsatları hızlı şekilde kullanmaya yöneltiyor. Özellikle 10-14 Mayıs, 12-16 Ağustos, 11-15 Kasım ve 9-13 Şubat doğumlu olanlar bu birleşmenin heyecan verici ve şaşırtıcı yönlerini daha güçlü şekilde hissedebilirler.

Haberin Devamı

10 Nisan 2024’te, hemen Güneş tutulması ardından Mars ve Satürn Balık burcunda yan yana geliyorlar. Genel olarak 23 Mart- 30 Nisan tarihleri arasında, özellikle değişken burçları (İkizler, Başak, Yay ve Balık) öne çıkanlar açısından koşullar daha stresli ve test edici olabilir. Bu dönemde, özellikle 10 Nisan civarında gündeme gelen olaylar aynı anda birden fazla şey ile uğraşmaya, çatışmalara ve gerginliklere neden olabileceği için daha sakin ve dengeli kalmak, acele ile hareket etmemek gerekiyor.

Son olarak Mars 7 Aralık 2024’ten itibaren Aslan burcunda geri gitmeye başlayacağı için, yıl sonunda süregelen işlerimizde daha esnek davranmak, bazı beklemeleri göz önüne almak gerekebilir. Mars 24 Şubat 2025’te düzeleceği için pek çok projeyi ve girişimi ertelemek ya da yeniden gözden geçirmek durumunda olabiliriz.

Haberin Devamı

Yeni yılın hepimize daha mutlu, sağlıklı ve huzurlu zamanlar getirmesi dileği ile.