Yaşam Saklandığı kutuya otomobil çarptı

Saklandığı kutuya otomobil çarptı

27.08.2008 - 00:12 | Son Güncellenme:

Arkadaşlarıyla saklambaç oynarken kaldırımdaki kutuya giren 7 yaşındaki Bekir, bir otomobilin çarpması sonucu öldü

Saklandığı kutuya otomobil çarptı

İzmir’in Bornova ilçesinde önceki akşam arkadaşlarıyla saklambaç oynarken, kaldırımın kenarındaki karton kutuya giren 7 yaşındaki Bekir Berke Dülgar, hızla gelen bir otomobilin çarpmasıyla yaşamını yitirdi.
Plakası ve sürücüsü belirsiz olan otomobilin bulunmasına çalışılıyor. Çamdibi semti 5150. Sokakta’ki inanılmaz ölüm, önceki akşam meydana geldi. Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu birinci sınıfına bu yıl kaydı yaptırılan küçük Bekir,  babası Recep Dülgar’ın eve dönmesini beklerken arkadaşlarıyla saklambaç oynamaya başladı.
Bu sırada sokağa hızla giren bir otomobil, küçük Bekir’in, içine girip saklandığı kaldırımın kenarında duran karton kutuya çarpıp yola devam etti. Gürültü üzerine sokağa fırlayan yakınları, kanlar içinde kalan Bekir’i yakında bir hastaneye kaldırdı.
Durumu ağır olan Bekir’in tam teşekküllü bir hastaneye sevki için ambulans istendi. Aile, ambulansı beklemeden otomobille küçük çocuğu Ege Üniversitesi Hastanesi’ne götürdü. Kalbi durduğu anlaşılan Bekir, yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. 

Toprağa verildi
 Dülgar’ın İzmir Mezarlıklar Müdürlüğü’nden alınan cenazesi evinin bulunduğu sokağa götürüldü. Evinin önünde düzenlenen törende, 7 aylık hamile olan anne Zehra Dülgar ve yakınları sinir krizi geçirdi. Kısa süreli baygınlık geçiren anne, oğluna doyamadığını söyleyerek gözyaşı döktü. Baba Recep Dülgar ise, tabuttaki oğlunu son kez omuzlarında taşıdı. Dülgar’ın cenazesi, Birlik Camii’nde ikindide kılınan cenaze namazının ardından Hacılarkırı Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Yazarlar