Editörün Seçtikleri Sonbaharı makyajınızla renklendirin

Sonbaharı makyajınızla renklendirin

09.10.2015 - 16:37 | Son Güncellenme:

Doğanın renk değiştirdiğibu günlerde Couleursby QNET sonbaharı canlandıracak ürünleriyle öne çıkıyor.

Sonbaharı makyajınızla renklendirin

Sonbaharın en çok hissedildiği Ekim ayında, doğanın renklerinden ilham alan Couleursby QNET, doğal ve canlı tonlardaki ürünleriyle teninizin kendi ışıltısını ortaya çıkarmanıza yardımcı oluyor. Şeftali tonlarındaki ruju, şeker pembesi allığı ve yine aynı tonları barındıran renkli far paletiyle doğal ve canlı bir görünüme kavuşmanızı sağlıyor.

Haberin Devamı

Ürünlerini hayvanlar üzerinde test etmeyen Couleursby QNET “AnimalTestingDeclaration” belgesini taşıyor.

Couleurs ürünlerine ulaşmak isteyenler,e-ticaret platformu www.qnet.com.tr adresini ziyaret ederek hızlı ve güvenli bir şekilde alışverişlerini yapabiliyor.

Couleursby QNET,Peri Masalı Ruj:

Tek sürüşte istenilen renge ulaşmanızı sağlayan Couleursby QNET ruj, şeftali tonlarındaki Peri Masalı ile dudaklarınıza doğal bir canlılık katıyor. Rujunuzun ince dokunuşlu yapısı ve kalıcı formülü gülüşünüze tüm gün renk katarken, dudaklarınızın ihtiyaç duyduğu nemi kazanmalarına destek oluyor.

Fiyat:27 TL

Couleursby QNET, Buğulu Bakış Göz Farı:

Couleursby QNET farın Buğulu Bakış seçeneği, gözlerinizde özel ve çekici bir etki yaratmanıza yardımcı oluyor.Çiçek renklerinde 4 farklı tonunubarındıran farın kolay sürülebilir, yumuşak formülü ile bakışlarınıza pırıltıkatabilir, kalıcılığı sayesinde tüm gün renkli bir göz makyajına sahip olabilirsiniz.

Haberin Devamı

Fiyat:34 TL

Couleursby QNET, Pembe Zehir Allık:

Couleursby QNET allık ailesinin en renkli üyelerinden olan Pembe Zehir allık, şeker pembesi tonuyla yanaklarınızın solgun görünmesini önleyerek, canlılık katmanıza yardımcı olur.Kolay uygulanabilen ve kalıcı yapısıyla gün boyu enerjik görünmenizi sağlıyor.

Fiyat: 30 TL

Couleursby QNET, Porselen Pudra:

Couleursby QNET pudraların Porselen tonu cilt renginizi eşitlemenize, yüzünüzdeki ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltmanıza yardımcı olarak teninizin daha canlı bir görünüme kavuşmasını sağlıyor.

Fiyat:28 TL

Yazarlar