Editörün Seçtikleri Tam tahıllı Nesfit şimdi yulaflı

Tam tahıllı Nesfit şimdi yulaflı

28.03.2018 - 13:53 | Son Güncellenme:

Vücudun gün boyu ihtiyaç duyduğu besin değerlerini almasına yardımcı olan Nesfit, şimdi yulaflı ve B vitaminli yeni içeriğiyle günlük temponuza devam etmenize destek oluyor.

Tam tahıllı Nesfit şimdi yulaflı

Gün içinde ihtiyaç duyduğunuz besin değerlerini almanıza destek olan kahvaltı, günün en önemli öğünü olmasına rağmen hızlı yaşam temposu içinde atlanan öğünlerin başında geliyor. Bu nedenle hem kahvaltıda hem de gün içinde besleyici, lezzetli ve pratik seçenekler önem kazanıyor.

Haberin Devamı

Tam Tahıllı Nesfit kahvaltılık gevrek, şimdi yulaflı içeriği ve B vitamini ile hem yeterli ve dengeli bir kahvaltının parçası, hem de gün boyu ihtiyacınız olan vitamin ve mineral alımına katkıda bulunan lezzetli bir alternatif olarak yanınızda yer alıyor.

Kahvaltıda ve ara öğünlerde tam tahıl, vitamin, mineral ve lif açısından zengin besinleri tercih etmek, gün içinde ihtiyacınız olan besin öğelerini karşılamanıza yardımcı oluyor. “Nesfit ile Durma Devam Et” diyen yeni Tam Tahıllı Nesfit, doğal bir lif kaynağı ve besleyici bir tam tahıl olan yulafın yanı sıra, B vitamini, demir, magnezyum ve fosfor gibi vitamin ve mineralleri de içeren yapısıyla günlük almanız gereken besin değerlerini lezzetli ve pratik bir yolla almanıza destek oluyor.

Haberin Devamı

Zinde ve dengeli bir günün kapısını aralayan Nesfit’in yenilenen içeriği, logosuna ve ürün paketlerine de yansıdı. Nesfit’in, “Nesfit ile Durma, Devam Et!” mottosu çerçevesinde yenilenen dinamik tasarımlı logo ve ürün paketi, ihtiyacınız olan besin değerlerini sağlayan Nesfit’in yeni içeriğine vurgu yapıyor.

Yazarlar