BebekveBen'in Çalışkan Bir Blog Olduğunu Düşünüyorsanız Oylarınızı Beklerim

Oğlum Can’ın doğduğu Nisan 2011 tarihinden beri blog tutuyorum. Can benim ilk ve tek çocuğum. Dolayısıyla “Anneliği en iyi ben bilirim” diye ahkam kesmeyeceğim. Can nasıl bu dünyada yaşamaya alışıyorsa, ben de onunla beraber düşe-kalka anneliği keşfediyorum. Kişi olarak mükemmellikten çok uzağım. Kendimi geliştirmek için okumayı, öğrenmeyi, araştırmayı ve paylaşmayı çok ama çok seviyorum.

Bundan 2,5 sene önce BebekveBen’de yazarken, beni bekleyen güzel maceranın farkında değildim. Seneler geçtikçe geçmişe dair hatıralar birer birer silikleşiyor. Ben kendi çocukluğumu çok az hatırlıyorum. Can’ın bir kitap gibi elinde tutacağı ve okurken gülümseyeceği hatıraları olsun istedim. Onu büyütürken neler yaşadığımızı bilsin istedim. Blog tutmaya başlama sebebim buydu.

Haberin Devamı

Zaman geçtikçe annelikle ilgili düşüncelerimi paylaşmanın bana keyif verdiğini gördüm. Blogum sayesinde birer, ikişer yeni arkadaşlar-dostlar edinmeye başladım. Bu satırları okuyan sizler gibi, benzer deneyimleri paylaştığımız anneler, anne adayları ve hatta kimi zaman babalar bana kendi maceralarını yazdılar. Okudum, benimle paylaşmaya değer bulduğunuz için mutlu oldum, kendim için olduğu kadar sizin için de araştırdım, paylaştım. Bunun için kendimi şanslı hissediyorum.

BebekveBen annelik konusunda en çok ziyaretçisi olan blog değil, internette sizlerin de, benim de keyifle takip ettiğimiz, ufkumuzu açan daha pek çok blog var. Her derde şifa bulacağını da iddia etmiyor. Zaten kim edebilir ki… Ancak bu satırları okuyan sizlerle aramda derin bir bağ hissediyorum. Siz benim için Facebook sayfamda ya da Twitter sayfamda bir rakamdan öte, önemli ve özelsiniz. O nedenle bana gelen her türlü sorunuzu/yorumunuzu dikkatle okuyor, anlamaya ve elimden geldiğince yanıtlamaya çalışıyorum. Çocuklarınızın doğmasını, büyümesini, gelişmesini heyecanla izliyorum. Bu, blog yazmanın beni en çok mutlu eden yönlerinden biri… Bu güzellikleri bana yaşattığınız için sizlere çok teşekkür ederim.

Blog yazmanın bana keyif veren yönlerinden bir diğeri de ara-sıra yarışmalara katılmak. İşte bu sene, BebekveBen olarak 3. Bumerang Blog ödülleri yarışması’nda “En Çalışkan Blog” kategorisinde yarışıyorum. Bu yazımın sebebi sizden oy vermenizi rica etmek.

Haberin Devamı

BebekveBen Çalışkan Bir Blog, Çünkü:

  • Bugüne kadar bebek ve çocuk bakımı, annelik, hamilelik ve doğum üzerine merak edilen pek çok konuyu yazdım. Yazmaya da devam ediyorum.
  • Düzenli olarak, en çok bir-iki gün aralıklarla yazmaya çalışıyorum. Şimdiye dek 650'ye yakın yazım olmuş.
  • Özgün yazılar yazıyorum. Araştırma gerektiren yazılarda birçok bilimsel kaynağa başvuruyor, bunları sentezliyor ve sizin için özetliyorum. Bu nedenle yazılarımı hazırlamam çoğunlukla saatler sürüyor.
  • Okuma rahatlığı sağlamak için, yazılarımı uygun şekilde formatlamaya ve görsellerle zenginleştirmeye uğraşıyorum.

Eğer bu blog size herhangi bir şekilde faydalı olduysa, rutin bir gününüzde yüzünüze bir gülücük kondurduysa, bir konuya farklı bir açıdan bakmanıza yardımcı olduysa, kısacası annelik macerasında beraberce yürüdüğüm arkadaşlarımdan biriyseniz bana oy vermenizi ve bu yazıyı arkadaşlarınızla paylaşmanızı rica ediyorum.

Nasıl Oy Vereceksiniz?

  • Aşağıdaki “Oy Ver” butonuna ya da linkine tıklayarak oylama sayfasına ulaşın.
  • Cep telefonu numaranızı ilgili alana girin. “Doğrulama kodu gönder” butonuna basın.
  • Cep telefonunuza gelen kodu oylama sayfasındaki ilgili alana girin. Hemen aşağıdaki “Oy Ver” butonuna basın. Hepsi bu!

OYLAMA 10 SANİYE SÜRÜYOR, TAMAMEN ÜCRETSİZ. CEP TELEFONUNUZ ÜÇÜNCÜ ŞAHISLARLA PAYLAŞILMIYOR.

İLGİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

Haydi>>>

Sevgiler,

Tanla

Diğer yazılarım için>> BebekveBen.com
Facebook>> Bebek ve Ben
Twitter>> @Bebek_ve_Ben
Pinterest>> bebekveben