Editörün Seçtikleri Tek tıkla etkinlik mekanlarını seçebilirsiniz

Tek tıkla etkinlik mekanlarını seçebilirsiniz

23.08.2016 - 18:24 | Son Güncellenme:

Etkinliğiniz için mekan arıyor ancak nasıl bulacağınız bilmiyorsanız çok işinize yarayacak bir bilgi paylaşıyoruz...

Tek tıkla etkinlik mekanlarını seçebilirsiniz

4 farklı etkinlik kategorisini 16 farklı mekân ve araç önerisiyle tek çatı altında toplayan Kupadu, etkinlik mekân anlayışına yepyeni bir soluk getiriyor. Kupadu, etkinlik düzenlemek isteyenlere ve mekânını kiralayarak ek gelir kazanmak isteyenlere yepyeni kapılar açıyor.
Farklı kategorilerdeki mekânları bir platformda toplayan Kupadu, kiralama hizmeti vermek ve kiralama hizmeti almak isteyenleri bir araya getiriyor.

Haberin Devamı

Herhangi komisyon ödemeden mekânlar ile direkt olarak iletişime geçme imkânı sunan Kupadu hizmetlerinden yararlanmak için ücretsiz olarak gerçekleştireceğiniz üyelik yeterli.

Etkinlik mekânı anlayışını değiştiriyor
Türkiye’de gizli kalmış etkinlik mekânlarını bir araya getiren Kupadu, mekânları ihtiyaçlarına göre şekillendirebilme fırsatı sunuyor. Kupadu, tekneden yalıya, restauranttan platolara kadar 16 farklı kategoride mekân önerisiyle ihtiyaçları tek çatı altında topluyor. Kupadu; düğün, kurumsal, parti, prodüksiyon kategorileriyle aradığınız mekan seçiminde kolaylık sağlıyor.

Özel mülkiyetiniz ile ek kazanç sağlayın
Kupadu sadece hizmet alanlara seslenmiyor. Etkinlik düzenlemeye uygun özel mülkiyet sahipleri de Kupadu sayesinde kapılarını kullanıma açarak ek gelir kazanıyor. Kupadu’da evinizi, klasik arabanızı, mekânınızı hatta odanızı bile kiralamanız mümkün.

Yazarlar