Yaşam Tekel bayisinde pompalı dehşet

Tekel bayisinde pompalı dehşet

20.06.2008 - 00:38 | Son Güncellenme:

Kadıköy’de bir tekel bayisine gelen 2 kişi, tartıştıkları dükkân sahibi ve oğlu tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

Tekel bayisinde pompalı dehşet

Küçükbakkalköy Kayışdağı Yolu Caddesi’nde önceki akşam saat 21.00 sıralarında, tekel bayisi işleten Hüseyin Y. (65) ile yanına gelen Metin Özkan (26) ile İlker Altay (25) arasında tartışma çıktı. İddiaya göre, tartışma büyüyüp kavgaya dönüşünce Yiğit’in oğlu A.Y. (17) tekel bayisinde bulunan pompalı tüfekle Özkan ve Altay’ı vurarak öldürdü. İhbar üzerine gelen polis babayla oğlunu gözaltına aldı.
Olayı duyan tarafların yakınları bayinin önüne gelirken, gerginliği önlemek için Çevik Kuvvet polisinden destek alındı. Taraflar arasında zaman zaman yükselen tansiyon, polisinin müdahalesiyle düşürüldü.
Ancak cesetler morga kaldırılırken, ölenlerin yakınları işyerini dağıtmak istedi. Polis engel olduğu bu kişileri ikna ederek eve gönderdi. Gözaltındaki A.Y., ölen 2 kişinin kendilerini uzun süredir rahatsız ettiğini, kavga sırasında pompalı tüfekle cinayeti kendisinin işlediğini söyledi. 

Yazarlar