Stil Tiffany&Tomato’dan özel koleksiyon

Tiffany&Tomato’dan özel koleksiyon

17.03.2016 - 16:36 | Son Güncellenme:

Tiffany&Tomato’dan merakla beklenen Batman v Superman: Adaletin Şafağı filmine özel koleksiyon geldi. Siz de tarafınızı seçtiğiniz t-shirt ile belirleyin.

Tiffany&Tomato’dan özel koleksiyon

İlk kez fenomen iki süper kahramanı bir araya getirerek tüm dikkatleri üzerine çeken
Batman v Superman: Adaletin Şafağı filmi, özel bir koleksiyonla, Tiffany&Tomato’da vizyon tarihinden hemen önce satışa çıkıyor. İster Superman ister Batman hayranı olun, ikisini bir arada özel tasarımlarla üzerinizde taşımak, heyecanınızı doruğa taşıyacak.

Haberin Devamı

Kullanılan renkler, uygulanan farklı dikiş teknikleri ve lycralı ribanalarla yaka ve kol çevreleri detaylandırılmıştır.

Bunların yanı sıra koleksiyon içerisinde en çok dikkat çeken unsur, sadece karanlıkta görülebilen florasan baskılı tshirtlerdir. Gün ışığı gören baskı karanlık ortama girildiğinde neon olarak parlamakta ve filmin özel logosu ortaya çıkmaktadır.

Hızla değişen moda çizgisini takip ederek, dünyanın dört bir yanındaki şehirli gençlerin farklı farklı ihtiyaçlarına seslenen Tiffany&Tomato, yepyeni konsepti ve kurumsalıyla sizlere hizmet sunmaya devam ediyor. Zengin koleksiyonuyla Türkiye geneline yayılmaya başlayan birçok mağazası ve online alışveriş sitesinden Tiffany&Tomato’ya kolayca ulaşabilir; kampanya ve duyurularını facebook/tiffanytomatotr – twitter/tiffanytomatotr – instagram/tiffanytomatotr adreslerinden takip edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Koleksiyon genel hatlarıyla silikon yıkamalı, koton özellikli iki iplik kumaşlardan üretilen tshirtlerden oluşmaktadır. süblime, aşındırma, pano ve yüksek kalıp baskıların uygulandığı koleksiyonda, renkler ağırlıklı siyah, beyaz, gri, antrasit ve ekrudan oluşmaktadır.

Yazarlar