Stil Topman 'Denim Room' 2012 Sonbahar-Kış Kampanyası

Topman 'Denim Room' 2012 Sonbahar-Kış Kampanyası

31.07.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Denim seven erkekleri buraya çağırıyoruz!..

Topman Denim Room 2012 Sonbahar-Kış Kampanyası

Topman 'Denim Room' 2012 Sonbahar-Kış kampanyasını sesini tarzıyla duyurmak isteyenler için sunuyor. Kesinlikle sessiz erkeklerin olmadığını gördüğümüz kampanyada Jimmy Q, Josh Tuckley, Danny Arter ve Jester White ilginç dövmeleriyle objektif karşısına geçiyorlar. Rock'n'roll tarzınının hissedildiği çalışmada fotoğraflar James O Roberts'ın elinden çıkarken, Harry Lambert ise 'styling'i üstleniyor.

Haberin Devamı

Topman Denim Room 2012 Sonbahar-Kış Kampanyası

2012 yazında 'Denim Jacket' projesinin hayata geçirilmesinden itibaren kot üzerine odaklanan Topman, yenilikçi çalışmalarına ara vermeden son hız devam ediyor. Müzik ile hayata geçen tasarımlar, sade olmalarına rağmen ilgi topluyor. Gelişen ve değişen moda dünyasında yer alan İngiliz etiketlerinden Topman, kendine özgü ortaya çıkardığı koleksiyonlarıyla jean sektöründe sesli adımlarla ilerliyor. 'Denim Room' projesiyle kış aylarına derin tonlar ve dokular getiren marka, tasarımlarında yeni teknikleri kullanıyor. Alternatif seçeneklerin yer aldığı koleksiyon, rahat giyinmeyi ve kendine ait tarzı oluşturmayı seven erkeğin gardırobunda yer almayı hedefliyor.

Topman Denim Room 2012 Sonbahar-Kış Kampanyası

Moda dünyasının yıllardır müzikten ve ona dair her şeyden ilham aldığının hepimiz farkındayız. Asi ruha rastladığımız 'Topman Denim Room' koleksiyonunda, punk'tan rock'a kadar uzanan müzik türlerinin etkisini görüyoruz. Çok yönlü kullanıma sahip denim projesi, erkekler için kapsamlı stil rehberi oluyor. Her zaman iddiasını ve farklılığını koruyan markanın denim için hevesli oluşu bizi şaşırtmıyor. 'Skinny' jean severlerin alışveriş vahalarından olan Topman, klasik formlarına özgürlüğü katıyor. Açık maviden koyu maviye geçen tonlarda hazırlanan kot pantolonlar, ceketler ve gömlekler özel yıkama teknikleriyle detaylandırılıyor.

Haberin Devamı

Topman Denim Room 2012 Sonbahar-Kış Kampanyası

Yaklaşan sezona denim parçalarla giriş yapmak isteyen erkeklerin, Topman'in 'Denim Room' koleksiyonuna göz atmasını tavsiye ediyoruz. 

Yazarlar