Stil Topshop Nişantaşı Mağazası

Topshop Nişantaşı Mağazası

30.05.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

Topshop Nişantaşı, yenilenen mağaza konsepti ve tasarımıyla geçtiğimiz cuma açılışını yaptı. Türkiye’de ilk defa yaratılan megastore konseptiyle yeniden açılan mağaza “Chicago Topshop” mağazasından ilham alınarak tasarlandı. Topshop, Topman ve Miss Selfridge markalarının yer alacağı mağazada, stiline önem veren kadın ve erkeklerin ilk tercihi olacak gibi gözüküyor.

Topshop Nişantaşı Mağazası

Genç, dinamik ve sıradışı çizgisiyle her daim modaya yön veren Topshop’un cuma günü açışı yapılan, ilk kez megastore konseptliyle tasarlanan 3 katlı bir mağaza oldu. Açılışında hepimizin yakından tanıdığı DJ Oben Budak'ın müzikleriyle renklenen gecede, Topshop'ın yeni konseptine herkes hayran kaldı. Ürün çeşitliliği açısından da oldukça geniş bir konsepte yer veren mağazanın, giriş katında Miss Selfridge, 1 ve 2. katlarda Topshop ve girişin alt katında Topman markası ile hizmet verecek. Siyah rengin hakimiyet kurduğu, toplam 821 metrekarelik mekanda her üç markanın da yılbaşı koleksiyonları sergileniyor.

Haberin Devamı


Topshop yılbaşı koleksiyonu “Witching Hour, Rock-oco” temalarından oluşuyor. Her iki tema da yer alan kıyafet ve aksesuarlar şık detayları, gösterişli renk seçenekleri ile parti kızının enerjik ve güçlü ruhunu yansıtıyor. Witching Hour temasının önemli parçaları arasında siyah dantel elbiseler, kadife blazerlar, kırmızı saten gömlekler, tüylü ceketler ve aksesuarlar yer alıyor. Gotik parçalardan oluşan koleksiyon, ayakkabılar da dantel işlemeli ve bilekleri saran modelleri çantalarda ise metal süslemelerle dikkat çekiyor. Rock-oco temasında nakış ve işlemelerde daha dijital ve fotografik baskılar bulunuyor. Yeni bir teknik olarak lazer kesimli deriler öne çıkan parçaların başında geliyor. Aksesuar da ise renkli takılar, çapraz bantlı çantalar ve ayakkabılar, altın rengi portföy çantalar koleksiyonu tamamlıyor.

Haberin Devamı

Yenilenen mağaza konseptin de Topman katında “Brighton” teması dikkat çekiyor. Alternatif 90’lı yılların indie yaşam tarzını akla getiren Brighton temasında hareketli ve desenli örgüler, motifli gömlekler ve büyük ceketler önemli rol oynuyor. Bu yılın trendlerini yansıtan ve erkek sokak stiline yeni bir bakış açısı getiren temada ‘gösteriş’ ön planda.

Miss Selfridge, İngiliz sokak modasından esinlenmiş, blog kültürünü güçlü bir biçimde yansıtan 12 üründen oluşan trend öncüsü Project #3 koleksiyonunu gururla sunar. Gözlerin üzerinde olmasını seviyor ve istiyorsanız, bu koleksiyon tam size göre gibi gözüküyor.

Tüm detaylarıyla incelemek ve alışveriş yapmak için en yakın zamanda Nişantaşı Topshop mağazasına uğramanızı tavsiye ediyoruz.


Yazarlar