Editörün Seçtikleri Türk Telekom'dan müjde

Türk Telekom'dan müjde

29.12.2011 - 12:58 | Son Güncellenme:

Türk Telekom’un müşterilerine sunduğu yılbaşı kampanyası kapsamında tüm bireysel Türk Telekom müşterileri, 31 Aralık 2011 saat 19.00’dan, 1 Ocak 2012 saat 07.00’ye kadar evden şehir içi, şehirlerarası, uluslararası birinci kademe ev ve iş telefonlarını ücretsiz olarak arayabilecek.

Türk Telekomdan müjde

Türk Telekom’un müşterilerine sunduğu yılbaşı kampanyası kapsamında tüm bireysel Türk Telekom müşterileri, 31 Aralık 2011 saat 19.00’dan, 1 Ocak 2012 saat 07.00’ye kadar evden şehir içi, şehirlerarası, uluslararası birinci kademe ev ve iş telefonlarını ücretsiz olarak arayabilecek. Tüm yurtiçi cep telefonu aramalarının da ücretsiz olacağı yılbaşı gecesinde Türk Telekom sayesinde yeni yıla herkes sevdiklerinin sesini duyarak girecek. Üstelik başvuru, koşul, taahhüt yok!

Haberin Devamı



Türk Telekom’un yaklaşık 13 milyon bireysel müşterisi, 31 Aralık 2011 saat 19.00’dan, 1 Ocak 2012 saat 07.00’ye kadar Türkiye`deki tüm ev, iş ve cep telefonlarını, uluslararası birinci kademe olarak adlandırılan ve 36 ülkeyi içeren bölgedeki tüm ülkelerin ev ve iş telefonlarını bedava arayacak.




Konuyla ilgili açıklama yapan Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan “Ürün ve hizmetlerimizle olduğu kadar, avantajlı kampanyalarımızla da müşterilerimizin hayatına değer katmayı hedefliyoruz. Konuşma trafiğinin en yoğun olduğu yılbaşı, bayram gibi özel günlerde, kampanyalarımızın yarattığı değer daha fazla oluyor. Bu nedenle 2012 yılına da girerken müşterilerimize güzel bir yılbaşı hediyesi vermek istedik. Büyük ilgi gören 7’den 7’ye Bedava Kampanyası’nın sınırlarını yılbaşı gecesi için yurtiçi cep telefonu ve uluslararası birinci kademe sabit aramaları da kapsayacak şekilde genişlettik. Kampanyamızla, müşterilerimizin bu özel günde en uzaktaki sevdikleriyle ve akrabalarıyla dahi doyasıya konuşabilmelerini sağlamayı hedefliyoruz. Tüm müşterilerimize ürün ve hizmetlerimiz sayesinde mesafelerin daha da kısaldığı bir yıl dileriz.”şeklinde konuştu.







ABD, BULGARİSTAN, GÜNEY KORE, İSVİÇRE, NORVEÇ ABD(ALASKA), BELÇİKA, HOLLANDA, İTALYA, POLONYA, ABD(HAVAİ), ÇEK CUMH., HONG KONG, İZLANDA, PORTEKİZ, ABD(PORTO RİCO), ÇİN HALK CUM., İNGİLTERE,  JAPONYA, RUSYA, ABD. VİRJİN ADASİ , DANİMARKA, İRLANDA, KANADA, SİNGAPUR, ALMANYA, ESTONYA, İSPANYA, LÜKSEMBURG, SLOVENYA, AVUSTRALYA, FİNLANDİYA, İSRAİL, MACARİSTAN, SLOVAK CUMH., AVUSTURYA, FRANSA, İSVEÇ, MALEZYA, YUNANİSTAN,

Yazarlar