Yaşam Uçurumda üç cesetle üç gün!

Uçurumda üç cesetle üç gün!

24.06.2009 - 01:30 | Son Güncellenme:

Otomobili uçuruma yuvarlanan Ahmet Ofluoğlu’nun kızı, oğlu ve arkadaşı kazada can verdi. Ofluoğlu ise vücudundaki kırıklar nedeniyle ayrılamadığı kaza yerinde 3 gün yardım bekledi

Uçurumda üç cesetle üç gün

İstanbul’dan Trabzon’a tatile giden Beykent Üniversitesi öğretim görevlisi, yüksek mimar - mühendis Ahmet Ofluoğlu’nun otomobili, 20 Haziran Cumartesi günü Kastamonu’nun Cide ilçesi yakınlarında 400 metrelik uçuruma yuvarlandı. Tenha bir bölgedeki kazayı üç gün boyunca kimse fark etmeyince, iki çocuğu ve bir arkadaşının can verdiği kazada ağır yaralanan Ofluoğlu’na tam üç gün sonra ulaşılabildi.

Telefon sinyali izlendi

Ofluoğlu’nun ailesinin önceki gün jandarma ve polise yaptığı başvurunun ardından başlatılan arama çalışmaları sırasında, cep telefonu sinyallerinin Kastamonu’dan geldiği saptandı. Ekipler önceki gün sabah, Ofluoğlu’nun Cide yakınlarındaki Fenertepe mevkiinde, ormanlık alanda 400 metrelik uçuruma yuvarlanan otomobilini buldu.
Yaralı ve bitkin halde bulunan Ofluoğlu hastaneye kaldırıldı. Oğlu Kaan, kızı Canan ve arkadaşı Bülent Çebi’nin olay yerinde öldüğü anlaşıldı.

Kaymakam: Korkunçtu

Sesini duyuramayan ve vücudundaki kırıklar nedeniyle kaza yerinden de ayrılamayan Ofluoğlu’nun şokta olduğu ve konuşamadığı belirtildi. Cumartesi günü erken saatlerde iki çocuğunu ve Çebi’yi alarak memleketine gitmek üzere yola çıkan Ofluoğlu’nun cumartesi günü 16.30 sıralarında kaza yaptığı belirlendi.
Cide Kaymakamı Mustafa Ayhan, tenha bir bölgede olması nedeniyle kimsenin aracı görmediğini, ailenin başvurusu üzerine arama çalışmalarının başlatıldığını söyledi. Kaza yerine vardıklarında korkunç bir manzarayla karşılaştıklarını belirten Ayhan, “Otomobilin, yüzde 80 eğimli ve yolu iyi olmayan 400 metrelik uçurumdan uçtuğunu gördük. Ölenler, otomobil uçuruma yuvarlanırken araçtan fırlamış” dedi.

Yazarlar