Doğum Sonrası UpSpring Baby Ürünleri

UpSpring Baby Ürünleri

17.04.2015 - 15:51 | Son Güncellenme:

Bebekform.com, başarısı kanıtlanmış UpSpring Baby ürünleri ile anneleri buluşturuyor.

UpSpring Baby Ürünleri

Hamilelik süreci yeni annelerin ve anne adaylarının vücutlarında birçok değişikliği beraberinde getiriyor. Annelerin en büyük hayali ise eski formuna hızlıca dönmek. Yurtdışında annelerin tercihi UpSpring Baby ürünleri, vücudun toparlanmasına yardımcı olurken annelerin bel, karın, kalça bölgesindeki sorunlarını da çözüyor.

Haberin Devamı

Sezaryen doğumu yapan annelerin yaralarını iyileştiren Shrinkx Belly Doğum Sonrası Toparlayıcı Bel Korsesi karnın hızlıca toparlayarak incelmesini sağlıyor. Annelerin dertlerinin dermanı Shrinkx Belly şişliği azaltırken karın kaslarını güçlendiriyor. Emzirme sırasında ise duruşu destekliyor.

Hamilelik süresince genişleyen kalçalarını eskisinden daha küçük haline getirmek isteyen anneler için Shrinkx Hips ideal. Shrinkxs Hips, doğumdan sonraki ilk 8 hafta giyildiğinde kalçalarda gözle görülür bir etki yaratıyor. C-Panty külodu silikonlu alanı ile sezaryen yaralarına iyi geliyor. İç medikal silikon alanı sezaryen yarası üzerine denk gelerek yara görünümünü önemli ölçüde azaltıyor. Doğum yapan kadınların vücut yapısına uygun tasarlandığı için annelerin rahatlığını ön plana çıkarıyor.

Haberin Devamı

Bebekform.com annelerin, giyim, seyahat, bakım, beslenme, güvenlik, oyuncak, baby shower gibi kategorilerdeki aradıkları ürünleri kolayca bulmalarını sağlıyor.

Yazarlar