Yaşam Uyuşturucuya HANIMAĞA!..

Uyuşturucuya HANIMAĞA!..

18.09.2010 - 01:37 | Son Güncellenme:

Gaziantep’ten Konya’ya uyuşturucu taşıdığı iddia edilen, ‘hanımağa’ lakaplı Sibel Karayel (33) ile çete üyesi 3 kişi yakalanırken, şebekeye ait 6 evde yapılan aramada da 20 bin uyuşturucu hap ele geçirildi

Uyuşturucuya HANIMAĞA..

Polis Gaziantep’de oturan ‘hanımağa’ lakaplı Sibel Karayel’in elebaşılığını yaptığı şebekenin Konya’ya uyuşturucu sevk ettiğini belirledi. Çeteyi 3 ay önce izlemeye alan ekipler, farklı zamanlarda, yolcu otobüsüyle kuryelik yapan şebeke üyelerinden Hülya Sarıoğlu (35), İbrahim Doğan (24), Mehmet Ünal (26), Emrah Dalan (17) ve Filiz Aslan’ı (19) yakaladı. 2’si kadın 5 şüpheli çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı. Takibi sürdüren polis önceki gün de Gaziantep’te eş zamanlı olarak düzenlediği operasyonda Sibel Karayel ile kardeşi Seyfettin Karayel (26), Hakkı Karana (28) ve Murat Yıldız’ı (26) gözaltına aldı. Çeteye ait 6 evde yapılan aramada da 20 bin uyuşturucu hap ele geçirildi. Sibel Karayel’in çantasında ele geçen 10 bin TL’nin de uyuşturucu madde alımı için kullanılacağı belirtildi. Çete üyeleri tutuklanırken, Sibel Karayel’in akrabası olan Mehmet Karayel’in de arandığı belirtildi.

Haberin Devamı

Eşi hapse o çetenin başına
Sibel Karayel’in geçen yıl Gaziantep’ten Konya’ya yarım kilo eroin getirirken yakalanıp Konya Cezaevi’ne konulan eşi Sefer Karayel’in (33) hapse girmesinin ardından çetenin elebaşılığını devraldığı öne sürüldü. Karayel’in sık sık eşini ziyaret ettiği ve her geldiğinde de uyuşturucu sevkiyatı yaptığı kaydedildi.

Yazarlar