Her yıl muhteşem bir organizasyonla görücüye çıkan Victoria secret defilesi için hazırlıklar aylar öncesinden başlıyor. Markanın meleklerinin 1 ay öncesinden bu özel geceye hazırlanmaya başladıklarını biliyor muydunuz?

Peki siz, kendi özel gecenize hazırlanmak için ne kadar zaman harcıyorsunuz?

Yeni bir yıla girerken hepimiz daha özenli ve güzel görünmek isteriz. Bir yaş daha almak yerine daha genç görünmeyi tercih edebilirsiniz. Bu yüzden bugün harekete geçin

Yoğun iş yaşamı arasında öğle molası arasına sıkıştırabileceğiniz pratik güzellik önerilerini sizler için araştırdık.

Haberin Devamı

10 GÜN KALA
SAÇ BAKIMI:mevsim değişikliği, genetik faktörler, vitamin eksikliği ve stres..
saç dökülmesinin en temel sebepleri. Yeni yıla girerken özenle yaptırdığınız saçlarınızın daha gür, parlak görünmesi ve dökülmemesi için saç tedavisine başlamak için en uygun zaman. Sağlıklı saçlar için yurtdışında en çok uygulanan metodlardan prp ve growth factor uygulamalarından birini ihtiyacınıza göre seçebilirsiniz.Unutmayın ki ne kadar iyi bir kuaföre giderseniz gidin saç kaliteniz ne kadar iyiyse sonuç o kadar muhteşem olur.
KUSURSUZ BİR VÜCUT: o gece için seçtiğiniz kıyafetiniz içinde kusursuz gözükmek için kusursuz vücut hatlarınızın olması gerek. Bölgesel fazlalıklarınızdan ve selülitlerinizden kurtulmak için dünya yıldızlarının uyguladığı en son yeniliğe bir göz atın. Kısa zamanda toparlanmayı sağlayan velashape3 lokal fazlalıklarınızdan kurtulmanıza yardımcı olur
7 GÜN KALA
DAHA GENÇ BİR CİLT:yılbaşı gecesi daha genç ve dinamik bir yüz için medikal estetik işlemleri yaptırmaktan çekinmeyin. Kırışıklıklar için botox yöntemini deneyin. Göz çevresine yaptırdığınız doğal bir botox uygulaması göz makyajınızın daha güzel görünmesine sebep olabilir. Ayrıca çökük göz altları ve derin kırışıklıklar için ışık dolusunu deneyin. Çökük göz altı görünümü sizi yorgun gösterecektir. Fakat bu uygulama ile daha dinamik bir görünüm elde edebilirsiniz. Üstelik 1 yıl süre ile kalıcılığını koruyacaktır.
SON 5 GÜN
ışıldayan bir cilt için son dokunuşunuzu yapıp temel bir cilt bakımı uygulaması yaptırın. Ölü deriden arınan cildiniz daha canlı ve parlak olacak.

Haberin Devamı

Yeni yıla girerken yaş alıp yaşlanmamak mümkün. Kendinize özen gösterin ve küçük müdahalelerden kaçınmayın

Aynaya daima mutlu ve genç bakabilmek dileği ile
mutlu seneler

Dr Servet Terziler
Esteworld Plastik Cerrahi Sağlık Grubu Kurulu Başkanı & Medikal
Estetik Hekimi

Facebook/drterziler
Twitter/drterziler
İnstagram/drterziler
Linkedin/drterziler

www.esteworld.com.tr