Yaşam Yağmurla gelen kazalar can aldı

Yağmurla gelen kazalar can aldı

02.09.2009 - 00:01 | Son Güncellenme:

İstanbul’da sağanak yağış eylülün ilk günü trafiği felç etti. Meydana gelen kazalarda 3 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

Yağmurla gelen kazalar can aldı

Eylül’ün ilk gününde İstanbul’a düşen sağanak yağış, trafikte etkili oldu. TEM otoyolu ile kentin çeşitli bölgelerinde kayganlaşan yollarda meydana gelen çok sayıda hasarlı kazada 3 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
O-2 Karayolu’ndan Silivri yönüne giden otomobilin sürücüsü Özkan Santur, sabah saatlerinde kayganlaşan yolda direksiyonun kontrolünü kaybetti. Otomobil, Ispartakule mevkiinde yolun sağında park halindeki kamyona arkadan çarptı. Santur ağır yaralanırken, araçtaki Nurdan Şabanoğlu (40) ile kimliği tespit edilemeyen bir kişi öldü. Santur’un hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Aynı araçta bulunan 6 yaşındaki Hakan Şabanoğlu ise kazayı yara almadan atlattı.
İstanbul’dan Edirne yönüne giden Düzgün Erdoğmuş’un kullandığı otomobil de Kınalı mevkiinde kontrolden çıktı. Takla atan otomobilden fırlayan 37 yaşındaki Beser Erdoğmuş olay yerinde öldü.
Avcılar’daki kazada ise, O-1 Karayolu’ndan Beylikdüzü’ne motosikletiyle giden Cengiz Alkan bariyere çarptı. Alkan’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Beşiktaş’ta da gazete yüklü bir kamyonetin sürücüsü Turgut Seheroğlu bir vince çarpınca araçta sıkıştı. Seheroğlu yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Üç TIR kaza yaptı
Sefaköy Atatürk Havalimanı kavşağında direksiyonun kontrolünü kaybeden TIR yola devrildi, TIR’ın içindeki binlerce yumurta yola dağıldı.

Yazarlar