Stil Yaz Aylarına İtalyan Dokunuşu

Yaz Aylarına İtalyan Dokunuşu

14.03.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Max Mara 2012 Studio koleksiyonu yaz ayının tüm sıcak renklerinin yer aldığı taptaze bir 'lookbook' ile çarpıcı bir reklam kampanyası sunuyor!..

Yaz Aylarına İtalyan Dokunuşu

Her zaman bir kadının gardırobundaki eksikliğin ne olduğunu çok iyi tahmin eden marka, yeni sezona Studio koleksiyonu ile çarpıcı bir giriş yapıyor. Giampaolo Sgura tarafından çekime alınan modellerin muhafazakar stilleriyle dramatik güzelliği sergileniyor. Toni Garrn ve Ymre Stiekema'nın modelliğindeki MaxMara Studio ilkbahar / yaz 2012 koleksiyonu, son derece keyif verici bir reklam kampanyasıyla yeni 'lookbook'unu sunuyor.

Haberin Devamı

Yaz Aylarına İtalyan Dokunuşu

Feminemliği vurgularcasına kadınsı elbiseler ve şık etekler, koleksiyondaki göze çarpan parçalardan birkaç tanesi. Tarz bluzlar, lüks pantolonlar ve şortlar, neşeli renklerin eşliğinde parlak baharın habercileri. Yeşiller, turuncular, pembeler ve puantiyeler bu koleksiyonun temel detayları.

Geleneklerle yenilikleri bir arada bulunduran Max Mara'nın Studio İlkbahar-Yaz 2012 koleksiyonu sıcak günlerin en 'cool' parçalarınının tanımını yapıyor. Şık dokunuşların hissedildiği koleksiyon; elegant etekler, dökümlü elbiseler, blazerlar ve göz alıcı aksesuarlar, başkalarının üzerinde göreceğimiz orjinal parçaları içeriyor.

Yaz Aylarına İtalyan Dokunuşu

Romantizmin simgesi olan çiçek baskılarının yanı sıra eğlenceli ve ayrıntıların bulunduğu koleksiyondaki pratik ürünler, sıcak günlerin kurtarıcısı olacak gibi gözüküyor. Gardırobunuzda şıklığa dair bir hazırlık yapmak istiyorsanız, kalite ve stil etiketine sahip Studio koleksiyonu tam size göre olabilir. 

Haberin Devamı

Yaz Aylarına İtalyan Dokunuşu

Karşı konulamaz koleksiyondaki sevimli silüetler, mix & match yapmamız için sayısız olanağı bize sunuyor. Max Mara Studio 2012 İlkbahar-Yaz koleksiyonundaki farklı tonlardaki ve uzunluktakileri elbiselerinden birini seçerek güneşli günlere hazırlık yapmaya başlayın deriz;)

Yazarlar