Stil Yeni Yıl Kombinleri III

Yeni Yıl Kombinleri III

11.08.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

Yeni yıl yaklaşırken herkes oldukça heyecanlı. Yılbaşı gecesinde "ne giymeli" soruları çok önceden başladı bile. Kiminle görüşşek, konuşşak yılbaşında giyeceklerini tamamlamış gözüküyor ancak, halen kararlarını verememiş arkadaşlarımız da mevcut. Kararlarını veremeyenlerin yanısıra, her gün farklı kombin denemeleri ile karşımıza çıkanlar da yok değil!

Yeni Yıl Kombinleri III

Her yeni yılda kafamızı karıştırmaya devam eden bu sene ne giysem sorunsalı, yıllar geçse de devam edecek. Gündüz ve gece birçok alternatifte kullanabileceğimiz giysilerimizi dolaplarından çıkarıp yatağın üzerine atıp, aynanın karşısına geçme zamanımız giderek daralıyor. Hızlı ve pratik olmakta fayda var. Elbette tamamen "yılbaşı" gecesine özel giyinmek isteyenler de var, dolaplarının haricinde o gece çok daha özel bir kıyafet ile yeni yıl uğruna inanarak, pırıl pırıl olmak isteyenler içinse yeni yıl öncesi markaların ve tasarımcıların yaptıkları indirimleri takip etmelerini öneriyoruz. Lakin alışverişe çıkmadan önce hava şartlarını da değerlendirmek gerekiyor. Malum son zamanlarda havalar oldukça soğumuş durumda. Tüm gece boyunca rahat edebileceğimiz, hem de üşümeden ya da kat kat giyinmeden, bunalmadan kullanabileceğimiz kıyafetleri seçmekte yarar var!..

Haberin Devamı

Yeni Yıl Kombinleri III

Yılbaşı gecesi için tereddüt edilen bir başka konu ise, hangi renk kıyafet giyilmeli?. Herkes kendisine uygun rengi ya da tamamen farklı alternatifleri değerlendirebileceği sıradışı renkleri tercih edebilir, elbette bunun için kutlamayı nerede yapacağınız oldukça önemli bir detay. Genelde kırmızı, siyah, beyaz renklerin ağırlıklı kullanıldığı yılbaşı gecesinde bu yıl bir değişiklik yaparak, daha neon renkleri tercih edebilirsiniz. Sezonun yaz ya da bahar olmadığını biliyoruz ancak, "yılbaşı" her olağan günden çok daha farklı bir gün! Farklı tarzınızı ortaya çıkarabileceğiniz, renkleri karıştırabileceğiniz ve sıkıcı kıyafetlerinizden kurtulabileceğiniz, tam parti havasını hissedebileceğiniz "özel" günlerden sadece biri.

Haberin Devamı

Yeni yılı karşılarken elbette "rahat" olmak en öncelikli tercihimiz oluyor. Önemli olan bir başka nokta ise "yeni yıl nasıl başlarsa öyle devam eder" inanışı. Çoğu kişinin bu inanışa uygun hareket ettiğine yıllardır şahit oluyoruz, bu sebeple daha çok "kırmızı" rengi sokaklarda, partilerde görmek olası bir durum. Biz, bu yıl kırmızıdan yana bir tercihimizi kullansakta, diğer renk alternatiflerini mutlaka değerlendirmek gerektiğine inanmaktayız.

Payetli, peplum modelli, etekleri uçuşan elbiselerin, uzun derin yırtmaçlı eteklerin, transparan gömleklerin, bol abartılı aksesuarların, yüksek toprukların modaya hakim olduğu bir yılı geride bırakırken, gelecek sezonda bu detayların bir çoğunu görmeye elbette devam edeceğiz, bu olasılıklar moda dünyası için vazgeçilmez kalsikler oldu. Aynı yılbaşı gecesinde "kırmızı" rengin mutlaka üstümüzde olmasını istemek gibi!

Sizler için bazı yılbaşı gecesi için kombin seçenekleri lle fikir sahibi olabileceğinizi düşünerek bazı kolajlar hazırladık. Partilerin en şıkı olmak için harcanacak çabalara saygımız sonsuz! Ancak, hepinizin bu çabalar sonucunda "rahat" olmasını diliyoruz.

Mutlu yıllar! Bol eğlenceli kutlamalar!..


Yazarlar