Estetik Yılbaşı gecesi için Cinderella güzelliği

Yılbaşı gecesi için Cinderella güzelliği

26.12.2012 - 12:19 | Son Güncellenme:

Tamamen doğal yollarla cildinizi yenileyerek bu yılbaşı gecesi bakışları üzerinize toplayabilirsiniz.

Yılbaşı gecesi için Cinderella güzelliği

Gece yarısı saatler 12’yi gösterse bile cildinizin güzelliği sizi bırakmayacak. Tamamen doğal LED ışınlarının kombinasyonuyla etki gösteren I-Light cihazı, cildinizi efektif ancak radyofrekans ya da ultrason gibi agresif metodlara başvurmadan yenilemenizi mümkün kılıyor. Yılın en özel günlerinden biri olan yılbaşı gecesi için hızlı bir bakım seansıyla, gecenin en bakımlı kişisi olun ve 2013 yılına yepyeni bir cilt güzelliğiyle merhaba deyin.

Haberin Devamı

Transmed Klinik, tamamen doğal yollarla cildinizi yenileyerek yılbaşı gecesi bakışları üzerinize toplamanızı sağlayacak, Cinderella Paketi’ni sunuyor. Yılbaşı gecesi için ve kendinizi özel hissetmek istediğiniz her gün için tasarlanan paket, mikrodermabrazyon ve I-Light tedavilerinden oluşuyor.

Mikrodermabrazyon tedavisinde serum fizyolojik, hava, oksijen ya da mikrozerrecikler ile cildin keratin tabakası soyuluyor. Besleyici ürünler iğne kullanmadan cilt altına veriliyor. Cilde lenf drenaj masajı ile nemlendirme sağlanırken, kollajenler uyarılıyor. Cilt yüzeyi derinlemesine temizleniyor ve mikro dolaşım arttırılıyor.

LED ışınlarının kombinasyonuyla etki gösteren I-Light tedavisi ise cildin efektif yenilenmesini mümkün kılıyor. Cilde uygulandığı anda gözeneklerde sıkılaşma ve cilt kalitesinin iyileşmesiyle kendini gösteren tedavide uygulanan programa göre, gözenek sıkılaştırmadan, kırışıklık giderilmesine, lenf drenajından, mini-askılamaya kadar farklı sonuçlar elde edilebiliyor.

Haberin Devamı

Cinderella Paketi nasıl uygulanıyor?

Cinderella Paketi’nde ilk olarak mikrodermabrazyon ile cilt, yağlı bölgelerinde olan siyah noktalardan arındırılıyor. Cilt derinlemesine temizlenirken, mikro dolaşım arttırılıyor. Sonrasında uygulanan I-Light tedavisi ile cildin detoksuna yardımcı oluyor, ciltteki sıvı dengesini sağlıyor ve cilt hücrelerini yenileyerek yapılandırıyor. Tedavi sonrasında cilt gerginleşiyor ve kırışıklarda gözle görülür seviyede azalma gerçekleşiyor. Üç günlük kür şeklinde uygulanan tedavinin ilk günü mikrodermabrazyon uygulaması ile birlikte bir saat, diğer iki gün ise 25 dakikalık seanslar şeklinde uygulanıyor.

Yazarlar