Stil Yves Saint Laurent - Gaspard Ulliel

Yves Saint Laurent - Gaspard Ulliel

19.01.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

Moda dünyasında yeni bir film haberiyle heyecanımız artıyor! Neredeyse her sezon denk geldiğimiz, moda dünyasının en kült isimlerinin anlatıldığı filmlerin sayısının artmasını da sabırsızlıkla bekliyoruz.

Yves Saint Laurent - Gaspard Ulliel

Gelecek baharda çekimleri başlayacak, sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanan film ünlü modacı Yves Saint Laurent hayatını anlatacak. Moda camiasına adapte oluşunu, tasarım çalışmalarının titizliğini, biyografisinden yola çıkarak hazırlanacak filmde ünlü tasarımcıyı hepimizin Hannibal Doğuyor filmiyle tanıdığı genç aktör, Gaspard Ulliel canlandıracak. Gençlik döneminde Yves Saint Laurent’e benzerliğiyle de dikkat çeken Ulliel film için biçilmiş kaftan olarak gösteriliyor. Hannibal Doğuyor filmindeki başarılı performansı sonrasında dünyaca ünlü markaların podyumlarında izlediğimiz genç oyuncu, Bleu de Chanel parfümünün de yüzü olmuştu. Başarılarının sayısı gün geçtikçe artan ve kendisine ciddi bir prestij sağlayan işlerle adını duyuran Ulliel’in nasıl bir performans sergileceği şimdiden merak konusu.

Haberin Devamı

Yves Saint Laurent’in hayatının anlatılacağı filmin adı şimdilik bir sır olarak tutuluyor. Ancak, başrol oyuncusu Gaspard Ulliel’den sonra sinema dünyasının deneyimli yönetmenlerinden Bertrand Bonello’nun da “yönetmen” koltuğuna oturacağını öğreniyoruz.


Yazarlar