Siyaset AK Partili Turan'dan AKM övgüsü: İstanbul'un sembollerinden olacak abidevi bir dev eser

AK Partili Turan'dan AKM övgüsü: İstanbul'un sembollerinden olacak abidevi bir dev eser

02.11.2021 - 17:22 | Son Güncellenme:

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) açılışına ilişkin, İstanbul'umuza, ülkemize en son teknoloji ile donatılmış tam teşekküllü eşsiz bir eser kazandırılmış oldu. Adeta İstanbul'un sembollerinden olacak abidevi bir dev eser." dedi

AK Partili Turandan AKM övgüsü: İstanbulun sembollerinden olacak abidevi bir dev eser

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 2-8 Kasım'ın "Lösemili Çocuklar Haftası" olduğunu anımsatarak, "Lösemiyle mücadele eden yavrularımızın bir an önce maskelerinden kurtulup hayallerine kavuşmalarını biz de yürekten umut ediyoruz." diye konuştu.

Haberin Devamı

Atatürk Kültür Merkezinin (AKM) açılışının gerçekleştirildiğini anımsatan Turan, sözlerini şöyle sürdürdü: "İstanbul'umuza, ülkemize en son teknoloji ile donatılmış tam teşekküllü eşsiz bir eser kazandırılmış oldu. Adeta İstanbul'un sembollerinden olacak abidevi bir dev eser. 'Sanat düşmanı AK Partililer', 'yıkıp AVM yapacak', 'çürümeye terk ettiler' dediler. Milletin evlatlarını birbirine düşürdüler. Ucuz gündemlerle ülkeyi gerdiler, yıllarımızı çaldılar. Sonuçta AKM yeniden bir dünya projesi olarak açılmış oldu. Oysa başka Türkiye yok. Ortak değerlerimizi, ülkemizle ilgili konuları, siyasi hırslarımıza, ucuz hesaplara kurban etmeyelim, etmemeliyiz. Başta emeği geçen Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm ilgililere teşekkür ediyoruz."