Siyaset Kılıçdaroğlu'nun sivil hayatı bu sitede olacak

Kılıçdaroğlu'nun sivil hayatı bu sitede olacak

21.12.2013 - 12:57 | Son Güncellenme:

.

Kılıçdaroğlunun sivil hayatı bu sitede olacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış okul, aile, meslek ve siyasi hayatına ilişkin fotoğraflarına, önümüzdeki hafta açılacak " 'kemalkılıçdaroğlu' isimli internet sitesinde yer verecek. Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Ali Arif Özzeybek yönetiminde hazırlanan site için önümüzdeki hafta, bir basın toplantısı yapılması planlanıyor.
Kılıçdaroğlu'nun özel hayatıyla ilgili bilinmeyenler, önümüzdeki hafta faaliyete geçecek " sitede yer alacak. Kılıçdaroğlu'nun daha önce hiçbir yerde yayımlanmamış, eşiyle, çocuklarıyla çekilmiş fotoğrafları da sitede yer alacak. CHP Genel Başkan Danışmanı Özzeybek, yönetiminde açılacak olan sitede, "sivil" bir içerik dikkati çekerken, okuduğu kitaplar, dinlediği albümler, izlediği filmler yer alacak. CHP'nin logosuna da yer verilmeyecek olan site, "Kemal Kılıçdaroğlu. Size daha da yakın. Konuşan, paylaşan, uzlaşan Türkiye; takip edin" sloganıyla faaliyete geçecek. Web sayfasını hazırlayan Özzeybek, Milliyet'e, "Düzenli olarak güncellenecek olan sayfada Kemal Kılıçdaroğlu, sıcak, samimi, sade bir vatandaş olarak takipçilerinin karşısına çıkıyor. Gençlere özel önem veren Kemal Kılıçdaroğlu’nun web sayfası üzerinden gündeme ve güncel konulara ilişkin mesajlar da yayınlanacak. Hatta öyle ki takipçileri Kılıçdaroğlu’nun 1 gününü nasıl geçirdiğine dair ipuçlarını bu sayfadan takip edebilecek" dedi.
Eğilimler dikkate alınacak
Alınan bilgilere göre internet kullanıcılarının eğilimleri dikkate alınarak tasarlanan sayfa yapısı, oldukça sade ve dinamik bir şekilde kurgulandı. Sayfanın hazırlanması ve güncel tutulması için profesyonel bir tasarım ve içerik ekibinden de destek alınıyor.