Fenerbahçe Fenerbahçe'de tesislere çıkarma! Emre Kartal gerçeği

Fenerbahçe'de tesislere çıkarma! Emre Kartal gerçeği

03.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde aldığı farklı Nordsjaelland mağlubiyetinin ardından Fenerbahçe Yönetimi, tesislere çıkarma yaptı. Sarı-lacivertlilerde İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'la ilgili gerçek de netlik kazandı.

Fenerbahçede tesislere çıkarma Emre Kartal gerçeği

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde 6-1’lik Nordsjaelland mağlubiyeti sonrası Başkan Ali Koç ve yöneticiler soluğu tesislerde aldı. Yaşanan büyük şok ve hayal kırıklığı sonrası Başkan Koç önceki günkü idman öncesinde takımla biraya geldi, kısa bir toplantı yaptı.

Sezona iyi başlayan sarı-lacivertiler seri galibiyetler almış ancak arka arkaya yaşanan sakatlıklar sonrasında takımın performansı düşüş periyodu içine girdi. Önce Trendyol Süper Lig’de, ardından da Konferans Ligi’nde namağlup unvan sona ererken, Danimarka deplasmanında alınan 6-1’lik yenilgiyle bu düşüş çok daha keskin ve sert bir hale ulaştı. Başta kadro tercihleriyle Teknik Direktör İsmail Kartal olmak üzere oyuncular taraftarlardan büyük eleştiri aldı.

Haberin Devamı

Başkan Ali Koç, Süper Lig’de yarın oynanacak Sivasspor maçı öncesinde takımı ve teknik heyeti toparlamaya çalıştı. Sonucun kendilerine yakışmadığını ifade eden ve eleştirisini yapan sarı-lacivertli takımın patronu devamında ise takıma destek ve moral verdi. Kaliteli ve tecrübeli oyunculara sahip olduklarını belirten Başkan Ali Koç bu sayede tekrar toparlanacaklarını ifade etti.

Koç, yoğun maratonda sezon içinde bu tip iniş çıkışların olabileceğini ve önemli olanın buradan ayağa kalkmak olduğunu vurguladı. Son mağlubiyet sonrası buradan çıkış yakalamak zorunda olduklarını kaydeden Ali Koç, ‘Size güveniyorum’ mesajı vererek Sivas maçında galibiyet istedi.

EMRE KARTAL GERÇEĞİ

Son dönemde alınan kötü sonuçların ardından hem teknik heyete hem oyunculara birçok eleştiri yapıldı. Teknik Direktör İsmail Kartal’ın oğlunun da yardımcısı olması sosyal medyada en çok eleştirilen konu oldu. Sarı-lacivertli yetkililer ise Emre Kartal’ın gerçek ve resmi anlamda bir yardımcı olmadığını ifade etti.

Haberin Devamı

Genç Kartal, babasının yanında ekibin nasıl çalıştığını takip edip gelecek için kendisini geliştirmeye çalışıyor. Öte yandan eleştiri ve tepkiler sonrası da Emre Kartal sosyal medya hesabındaki yardımcı antrenör ibaresine de kaldırdı.

ÇAĞLAR'DAN SONRA SERDAR SAATÇI GÜNDEMDE

Stoperde üst üste yaşanan sakatlıkların ardından ara transfer dönemi için sarı-lacivertliler defans hattına adam aramaya başladı. Sarı-lacivertlilerin önceliğinin kiralık ve yerli oyuncu olduğu öğrenildi. Bu çerçevede gündemdeki ilk isim Çağlar Söyüncü oldu. La Liga temsilcisi Atletico Madrid’de forma giyen tecrübeli oyuncunun yanısıra Serdar Saatçi de listeye girdi.

Portekiz ekibi Braga’ya transfer olan futbolcu için temaslar şimdiden başladı. Ancak ilk etapta Portekiz kulübü futbolcunun ayrılığına sıacak bakmadığı belirtildi.