Fenerbahçe Fenerbahçe'nin yıldızına Premier Lig kancası! Transfer için bir talip daha çıktı

Fenerbahçe'nin yıldızına Premier Lig kancası! Transfer için bir talip daha çıktı

21.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de transfer çalışmalarının devam ettiği dönemde sürpriz bir iddia gündeme geldi. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli futbolcusuna Premier Lig ekibinin talip olduğu öne sürüldü.

Fenerbahçenin yıldızına Premier Lig kancası Transfer için bir talip daha çıktı

Fenerbahçe'de kurmayların transfer çalışmalarına hız verdiği döneminde bomba bir iddia ortaya atıldı. Sarı-lacivertlilerin yıldızına Premier Lig ekibinin kanca attığı öne sürüldü. Fenerbahçe ile Premier Lig ekibi arasındaki transfer görüşmelerinin kısa süre içerisinde başlamasının beklendiği aktarıldı. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Süper Lig devi transfer dönemine hızlı bir giriş yaptı. Sarı-lacivertliler, Adana Demirspor'dan 28 yaşındaki stoper Samet Akaydın'ı kadrosuna dahil etti. Fenerbahçe, uzun soluklu sözleşme imzaladığı tecrübeli savunmacı için Adana Demirspor'a 3 milyon 700 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Sarı-lacivertlilerden üst üste iç transfer hamleleri geldi. Süper Lig devi sezon başından bu yana gösterdiği performansla dikkat çeken İsmail Yüksek'in sözleşmesini uzatma kararı aldı. Genç orta saha ile 2027 yılına kadar anlaşma imzalandı. Fenerbahçe öte yandan PSV Eindhoven'dan kiraladığı Bruma'nın sözleşmesinde yer alan satın alma opsiyonu maddesini kullandı. Sarı-lacivertliler bu transfer için Hollanda temsilcisine 4 milyon 250 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin yıldızına Premier Lig kancası Transfer için bir talip daha çıktı

SELAHATTİN BAKİ'DEN TRANSFER AÇIKLAMASI

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un transfer istediği bölgeleri açıkladı. Rizespor maçının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Selahattin Baki, "Hocamız sadece 1 stoper ve 1 sol bek istedi. Ancak, yabancı sınırı var. U21 limitine uygun birini bulursak değerlendireceğiz. Bizler buraya kendi PR'ımız için gelmedik, Fenerbahçe'ye hizmet için geldik. Konuştuğumuz futbolcular var. İsimlerini saklı tutuyoruz. Olursa olur" diye konuştu.

OSAYI SAMUEL'E TALİP ÇIKTI

Fenerbahçe'de tüm bu gelişmeler sıcaklığını korurken bomba bir iddia ortaya atıldı. Takvim'in haberine göre; Sarı-lacivertlilerin tecrübeli futbolcusu Bright Osayi Samuel'e Nottingham Forest talip oldu. Premier Lig ekibinin kurmaylarının Fenerbahçe ile yakın zamanda pazarlık masasına oturacağı kaydedildi.

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'la birlikte sağ beke evrilen Osayi Samuel için daha önce Crystal Palace devreye girmişti. Crystal Palace'ın Bright Osayi Samuel için Fenerbahçe'ye 11 milyon euroluk transfer teklifinde bulunduğu öne sürülmüştü.

Fenerbahçenin yıldızına Premier Lig kancası Transfer için bir talip daha çıktı

YÖNETİM KOLAYLIK SAĞLAYACAK

Nottingham Forest cephesinin Bright Osayi Samuel transferinde ısrarcı olduğu ve hiçbir fedakarlıktan kaçmayacağı kaydedildi. Fenerbahçe kurmaylarının, Bright Osayi Samuel'in ayrılığına kolaylık sağlayacağı vurgulandı. 25 yaşındaki Nijeryalı futbolcu bu sezon Fenerbahçe formasını 27 müsabakada giydi. Bright Osayi Samuel'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 9 milyon euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

Blackpool altyapısında yetişen tecrübeli futbolcu daha sonra QPR'a transfer oldu. Fenerbahçe, 2020-2021 sezonu devre arasında Nijeryalı futbolcu için 508 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Yazarlar