Galatasaray Galatasaray, şampiyonluk yarışında hata yapmadı! Hatayspor'u 1-0 mağlup etti

Galatasaray, şampiyonluk yarışında hata yapmadı! Hatayspor'u 1-0 mağlup etti

02.04.2024 - 22:31 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31'inci haftasında Hatayspor ile karşı karşıya geldi. Rakibini 1-0 yenen sarı-kırmızılılar 3 puanın sahibi oldu.

Galatasaray, şampiyonluk yarışında hata yapmadı Hataysporu 1-0 mağlup etti

Trendyol Süper Lig'in 31'inci haftasında Galatasaray, Hatayspor'u konuk etti. Bu sezon ligde tek yenilgisini sezonun ilk yarısında Hatayspor'a karşı alan sarı-kırmızılılar bu sefer hata yapmadı ve sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

GALİBİYET GOLÜ ICARDİ'DEN

Galatasaray'a galibiyeti getiren golü 12. dakikada Icardi kaydetti.

GALİBİYET SERİSİ DEVAM ETTİ

Galibiyet serisini sürdüren Galatasaray, puanını 84'e yükseltti ve zirve yarışında hata yapmadı. Hatayspor ise 33 puanda kaldı.

İLK 11'LER

Galatasaray: Muslera, Barış Alper, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Ziyech, Mertens, Zaha, Icardi.

Hatayspor: Erce, Kerim, Maksimovic, Burak, Ghoulam, Boudjema, Massagna, Rivas, Pedro, Dele Bashiru, Strandberg

MAÇTAN DAKİKALAR

12’nci dakikada Galatasaray’ın golü geldi. Sağ kanattan Mertens’in kullandığı köşe vuruşta ceza sahası içerisine gelen topa iyi yükselen Icardi’nin kafa vuruşunda top ağlarla buluştu: 1-0.

16’ncı dakikada Galatasaray’da sağ kanatta topla buluşan Barış Alper Yılmaz’ın altıpas üzerine çevirdiği topa Icardi tekte dokundu fakat top direğin dibinden dışarıya gitti.

Haberin Devamı

27’nci dakikada Galatasaray Mertens ile etkili geldi. Zaha’nın pasıyla topla buluşan Mertens, ceza sahası dışı sol çaprazından vuruşunda top üst direğe çarparak dışarıya çıktı.

58’inci dakikada Hatayspor’da sol kanattan Ghoulam’ın kullandığı taç atışında top ceza sahası içerisine doğru geldi. Gelen topa Abdülkerim Bardakcı ve Barış Alper Yılmaz’dan önce Hatayspor’da Maksimovic kafayla dokundu. Kaleye doğru yönelen topu Muslera güçlükle çeldi. Muslera’dan seken topu önünde bulan Strandberg’in vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. Golün ardından VAR ile konuşan Ali Şansalan, yaklaşık 2 dakika sonra pozisyonu ofsayt olarak değerlendirdi.

71’inci dakikada sağ kanattan Mertens’in kullandığı köşe vuruşta ceza sahası içerisine gelen topa Kaan Ayhan kafayla vurdu fakat top az farkla yandan dışarıya çıktı.

89’uncu dakikada Galatasaray Icardi ile gole yaklaştı. Hatayspor savunmasında kısa düşen topu takip eden Icardi, ceza sahası içi sol çaprazında kaleci Erce Kardeşler’i geçip topu kaleye göndermek istedi fakat Erce topu çıkarmayı başardı.

Karşılaşmayı Galatasaray 1-0 kazandı.

 

 

Yazarlar