Galatasaray ÖZEL | Galatasaray'da 2 ayrılık, 1 liste dışı kararı! Transfer hedefleri belli oldu

ÖZEL | Galatasaray'da 2 ayrılık, 1 liste dışı kararı! Transfer hedefleri belli oldu

31.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray’da ara transfer planı hazırlandı. Angelino ve Ndombele’yi gönderme kararı alan Cim-Bom, Oliveira’yı listeye yazmayacak. Sol bek Brandey Locko’yu kadroya katmak isteyen sarı-kırmızılılar, 8 ve 10 numara transferleri için de düğmeye bastı.

ÖZEL | Galatasarayda 2 ayrılık, 1 liste dışı kararı Transfer hedefleri belli oldu

Galatasaray’da devre arasındaki operasyon için düğmeye basıldı. Sarı-kırmızılılar hem takımdan ayrılacak hem de gelecek oyuncular için ciddi bir çalışmanın içine girdi.

Haberin Devamı

Cim-Bom’da ilk planda bir süredir takımla beraber olmayan Angelino ile yollar ayrılacak. Satın alma opsiyonu kullanılmayan İspanyol futbolcunun sözleşmesi feshedilecek.

Galatasaray’da olumsuz performansıyla hayal kırıklığı yaratan başka bir isim olan Ndombele’nin de bileti kesildi. Sarı-kırmızılılar, Tottenham’dan bedelsiz kiralanan Fransız orta saha oyuncusunu gönderecek.

Galatasaray’da 3 aydan önce sahalara dönmesi mümkün gözükmeyen Sergio Oliveira’nın da sözleşmesinin askıya alınması da planlanıyor. Portekizli orta saha büyük olasılıkla sezonun ikinci yarısı için TFF’ye gönderilecek listeye yazılmayacak.

Sarı-kırmızılılarda gidecek oyuncuların isimlerini belirlerken yapılacak takviyeler için de çalışmalar hızlandı. Sol bek pozisyonu için Fransa’da Brest forması giyen Bradley Locko konusunda çalışmalar devam ediyor. Orta sahasını güçlendirmek isteyen Cim-Bom’da 8 numara ile beraber bir de 10 numara takviyesi düşünülüyor.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Okan Buruk’un verdiği listeyle beraber scout ekibinin de orta yapılacak transferler için yoğun çalışma içinde olduğu ifade edildi.

AKTÜRKOĞLU'NA BURUN AMELİYATI

Kerem Aktürkoğlu dün burun ameliyatı geçirdi. Kulüpten yapılan açıklamada yıldız futbolcuya, burun eti büyümesi ve burun duvarı problemi nedeniyle başarılı bir operasyon uygulandığı aktarıldı.

Bu arada Cim-Bom’da futbolculara dört gün izin verildi. Süper Lig’de 7 Ocak Pazar akşamı Konyaspor’u ağırlayacak Galatasaray çarşamba günü hazırlıklarına başlayacak.

Yazarlar