Galatasaray ÖZEL | Galatasaray'da Mauro Icardi'nin olmama ihtimaline karşın 2 transfer görüşmesi! Victor Nelsson giderse milli stoper ilk sırada

ÖZEL | Galatasaray'da Mauro Icardi'nin olmama ihtimaline karşın 2 transfer görüşmesi! Victor Nelsson giderse milli stoper ilk sırada

16.06.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Milliyet Gazetesi yazarlarından Osman Şenher, Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi. Duayen isim, sarı-kırmızılıların transfer görüşmesinde bulunduğu 2 yıldız forveti duyurdu. Öte yandan Osman Şenher, Victor Nelsson'un gitmesi halinde Galatasaray'ın transfer listesindeki milli stoperi de açıkladı.

ÖZEL | Galatasarayda Mauro Icardinin olmama ihtimaline karşın 2 transfer görüşmesi Victor Nelsson giderse milli stoper ilk sırada

Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız verdi. Paris Saint Germain'den kiralanan Mauro Icardi'nin bonservisini almak isteyen kurmaylar, bir yandan da transferin olmama ihtimali nedeniyle alternatiflerle görüşmelere başladı.

Haberin Devamı

Milliyet Gazetesi yazarlarından Osman Şenher, sarı-kırmızılılarda gösterdiği performansla transferin gözdesi haline gelen 2 yıldızın yönetimle yaptığı görüşmenin ayrıntılarını paylaştı. Osman Şenher aynı zamanda sarı-kırmızılıların transfer listesinin ilk sırasında yer alan milli yıldızın adını da verdi.

İşte Osman Şenher'in "Bu yönetim Icardi’yi bırakmaz" başlıklı yazısı...

Futbol camiası tarafından bu kadar sevilen bir oyuncu görmedim. Icardi büyücü gibi, herkesi kendine hayran bıraktı. Çok pozitif bir insan. Takım arkadaşları, hocası, tribündeki 12. adam herkesin hayranlığını kazanan bir yapısı var. Rakibine tekme, dirsek kesinlikle atmaz, çok değişik bir stile sahip. Galatasaray’da bu becerileri ve karakteri yüzünden zirve yaptı.

Haberin Devamı

ÖZEL | Galatasarayda Mauro Icardinin olmama ihtimaline karşın 2 transfer görüşmesi Victor Nelsson giderse milli stoper ilk sırada

Çok iyi biliyorum, Galatasaray Yönetimi, Arjantinli futbolcuya tekrar sarı-kırmızılı formayı giydirmek için sadece uğraşmıyor, resmen savaş veriyor. Arap kulüpleri çok büyük paralar verseler de, Icardi’nin oralarda futbol oynaması mümkün değil. Bu çocuk sevgi adamı, gönül adamı. Paris Saint Germain ile bir sene daha mukavelesi var. Kiralık gelmesi çok zor.

Başkan Özbek çok önemli sponsorlar buldu. Icardi’yi bonservisiyle almak istiyor. Ne kadar başarılı olurlar bilmiyorum ama gerçek olan bir şey var; hatırı sayılır bir ödeme yapmaları gerekiyor. Türk takımlarının bütçeleri belli. Bu kadar yükün altından nasıl kalkarlar onu da bilmiyorum. Ama her türlü olumsuzluğa rağmen ben on gün içinde bu transferin akıbetinin belli olacağını düşünüyorum.

Icardi transferinin gerçekleşmediğini düşünelim. Galatasaray Başkanı ve Erden Timur’un, Ayhan Akman ve Okan Buruk’un belirleyeceği yeni Icardi’ler bulacaklarına hiç şüphem yok. Artık Galatasaray taraftarı bu şova alıştı. Yönetim bunun bilincinde hareket ediyor. Bunun için hiç kimse tedirgin olmasın.
Evet Galatasaray’da gidenler, gelenler epey bir trafik olacak. Bir sürü isimler konuşuluyor. Gelenlerin gidenlerden daha kaliteli olması için çok büyük çaba var. Herkes Şampiyonlar Ligi’ne kalabilmek adına oynanacak üç eleme maçına kitlenmiş. Bunun için Galatasaray’ın futbol kalitesinin bir mucize olmazsa geçen sezonun gerisinde kalacağını sanmıyorum.

Haberin Devamı

Torreira takımda kalıyor. Nelsson ile Boey ‘gitme meraklısı değiliz, istediğiniz an mukaveleyi uzatabiliriz’ diyormuş yöneticilere. Chelsea’den Aubameyang ve Lyon’dan Dembele için transfer görüşmeleri yapılıyor ama yönetim, Icardi’den gelecek haberlere göre bu transferlerde hareket etmek istiyor. Nelsson kalırsa sorun yok ama giderse stoper için Merih Demiral ilk sırada.

ÖZEL | Galatasarayda Mauro Icardinin olmama ihtimaline karşın 2 transfer görüşmesi Victor Nelsson giderse milli stoper ilk sırada

Okan Buruk’un defans bölgesindeki tercihleri yerliden yana. Kazımcan çok büyük çıkış yakaladı. Önümüzdeki sezon sol bekte takımın yeni Boey’i olacak. Alternatif olarak da Mert Müldür’ün ismi geçiyor. Yani şimdi isim isim yazmanın bir anlamı yok ama belli ki transfer açısından şu 15 gün Cim-Bom için çok hızlı ve tempolu geçecek.

GİTMEK ARDA GÜLER'İN TERCİHİ

Fenerbahçe’nin genç yıldızı için Avrupa kulüpleri epey bir köşe kapmaca oynayıp fiyat yükseltiyor. Arda’nın ailesi de futbol hayatına Avrupa’da devam etmesi için çok istekli. Diğer yandan sarı-lacivertli yönetim bir sezon daha kalsın diye büyük bir uğraş veriyor. Ben de kendisinin bir sene daha kalmasından yanayım ama gelen haberlere göre Arda Güler, takımdan ayrılacak gibi görünüyor.

Haberin Devamı

Yapacak bir şey yok, futbolcu nerede oynamak isterse, hangi kulübü tercih ederse o olur. Ben kendisinin yerinde olsaydım, seni yetiştiren, seni Arda yapan Fenerbahçe’ye bir sene daha hizmet edip öyle giderdim.

Yazarlar