Galatasaray Galatasaray'da ayrılık kararı! Teklifler değerlendirilecek

Galatasaray'da ayrılık kararı! Teklifler değerlendirilecek

10.04.2024 - 20:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlarken bir yandan da ayrılacak isimlerin netleştiği öğrenildi. Sarı-kırmızılılarda bu sezon bekleneni veremeyen başarılı futbolcu için gelecek tekliflerin değerlendirileceği öğrenildi.

Galatasarayda ayrılık kararı Teklifler değerlendirilecek

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon planlamasını hızlandırdı. Transfer çalışmalarına hız veren idarecilerin bir yandan da takımdan ayrılacak oyuncuları netleştirmeye hazırlandığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Galatasaray'da bu sezon istenilen performansı sergileyemeyen tecrübeli futbolcuya veda kararı alındığı aktarıldı. TRT Spor'un haberine göre; Galatasaray yönetimi Sergio Oliveira ile gelecek sezon devam etmeme kararı aldı.

Sarı-kırmızılı takımla sözleşmesi 2026'da bitecek Sergio Oliveira için gelecek tekliflerin değerlendirileceği belirtildi. 31 yaşındaki orta saha bu sezon Galatasaray'da 23 maça çıktı. Sergio Oliveirra bu karşılaşmalarda 2 gol ve 2 asist üretti.

Sergio Oliveira'nın Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Portekizli orta sahanın güncel piyasa değeri 3 milyon 500 bin euro.

Paços de Brandão altyapısında futbola başlayan Sergio Oliveira daha sonra Porto'ya imza attı. Tecrübeli futbolcu ardındann Beira-Mar, KV Mechelen, Penafiel, Paços Fereira, Nantes, PAOK ve Roma'ya kiralandı. Galatasaray, 2022-2023 sezonu başında Sergio Oliveira için 3 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Haberin Devamı

Sergio Oliveira, Portekiz Milli Takımı'nda 13 karşılaşmada süre aldı.

Yazarlar