Fenerbahçe Jorge Jesus'tan çılgın Fenerbahçe planı! Kilit isme kanca attı

Jorge Jesus'tan çılgın Fenerbahçe planı! Kilit isme kanca attı

23.02.2024 - 18:25 | Son Güncellenme:

Suudi Arabistan ekibi Al Hilal ile büyük başarılara imza atan Jorge Jesus'un takımını güçlendirmek için harekete geçtiği iddia edildi. Al Hilal ile sözleşme uzatmaya hazırlanan Portekizli teknik direktörün hedefinin Fenerbahçe'nin kilit ismi olduğu aktarıldı.

Jorge Jesustan çılgın Fenerbahçe planı Kilit isme kanca attı

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon görev yapan ve uzun süredir devam eden Türkiye Kupası hasretini noktalayan Jorge Jesus, sezonun tamamlanmasının ardından sarı-lacivertlilere veda etti. Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Suudi Arabistan'a giden Jorge Jesus, Al Hilal'de gösterdiği performansla parmak ısırttı.

Haberin Devamı

Suudi Arabistan temsilcisiyle yeni sözleşme imzalamaya hazırlanan Jorge Jesus'un Fenerbahçe'nin kilit ismine kanca attığı aktarıldı. Fenerbahçe'de Mario Branco ile çalışan Jorge Jesus'un vatandaşını Al Hilal'e istediği öne sürüldü. Sabah'ın haberine göre; Mario Branco'nun kulüpler ve oyuncularla olan olumlu ilişkilerinden Jorge Jesus'un faydalanmak istediği kaydedildi.

Jorge Jesus'un Fenerbahçe'den istediği tek ismin Mario Branco olmadığı belirtildi. 69 yaşındaki teknik direktörün, orta sahada etkili bir performans gösteren Fred'i de listesine yazdığı vurgulandı.

Portekizli teknik direktörün hedefinin Fred'i takıma kazandırmak olduğu kaydedildi. Öte yandan Fenerbahçe'nin sözleşmesi 2027'de bitecek Brezilyalı oyuncu için 'astronomik' bir teklif gelmesi halinde ayrılığa izin verebileceği aktarıldı.

Haberin Devamı

Fred sezon başında imza attığı Fenerbahçe'de 21 maça çıktı. Brezilyalı orta saha bu mücadelelerde 6 asist üretti. Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2027'de sona erecek Fred'in güncel piyasa değeri 19 milyon euro.

Internacional altyapısında yetişen Fred daha sonra Shakhtar Donetsk ve Manchester United'da forma giydi. Fenerbahçe, sezon başında 30 yaşındaki orta saha için 9 milyon 740 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Fred, Brezilya Milli Takımı'nda 32 mücadelede şans buldu.

Yazarlar