Sonbahardan Kışa En Güzel Kazak Kombinleri

Kazak sezonu kapıdaysa...

Kabul etmesi zor olsa da, resmi olarak sonbaharın içersindeyiz. Geç gelen yaza henüz doyamamışken, kışlık postlar hazırlamak, yaz insanı olan beni oldukça fazla sarsıyor, diyebilirim. Ama kışın kaçınılmaz yağmuru ve soğuğuyla başbaşa kalmadan, sonbaharın serin havalarında da rahatlıkla giyebileceğimiz kazakları incelemek istedim ki, yeni mevsime hazırlıklı girelim.

Bu kış boğazlar sıcacık!

2015-2016 sonbahar/kış trendlerini incelerken, boğazlı kazakların yükselişte olduğunu belirtmiştim. Üstelik bu modellerin etekler ve pantolonların dışında, elbiselerin ve tulumların içlerine giyilerek de farklı stiller oluşturulduğundan bahsetmiştim. Bu örnekleri 2015-2016 sonbahar/kış sokak modasında çok göreceğiz.

Haberin Devamı

Sonbahardan Kışa En Güzel Kazak Kombinleri

Kışın rengi artık beyaz!

Yaz-kış üzerimizden çıkaramadığımız beyaz pantolonları nude tonlardaki kalın kazaklarla kombinlediğimizde çok cool stiller elde edebiliyoruz. Ve yine beyazla kontrast yaratacak renkler, kışın soğuğuna hem enerji hem de ışıltı katacaktır diye düşünüyorum.

Sonbahardan Kışa En Güzel Kazak Kombinleri

Asıl mevzu etekler!

Basic kazaklar her bayanın gardırobunun demirbaşlarındandır. Üstelik hemen her rengini temin etmeyi, ben şahsen çok seviyorum ve bu parçalar günlük stilimde kesinlikle hayatımı kolaylaştırıyor. Siz de benim gibi düşünüyorsanız ve bu tarz kombinlerde fark yaratmak istiyorsanız, kombinin diğer parçalarına özellikle dikkat etmelisiniz. Göz alıcı, farklı kesimlerde ya da kumaş türlerinde tasarlanmış eteklerle cazibeli stiller yaratmak tabi ki mümkün.

Sonbahardan Kışa En Güzel Kazak Kombinleri

Kaban yerine cekete ne dersiniz?

Kazakların üzerine ceket giyme fikri, ilk duyulduğunda kulağa çok hoş gelmese de, büyüyen ebatlarla birlikte maskülen tarzı seven bayanlar için güzel alternatifler oluşturmaya başladı. Oversized ceketlerin içine rahatlıkla giyebileceğiniz kazaklarınız ile bu kış kabanlara geç geçiş yapabilirsiniz.

Sonbahardan Kışa En Güzel Kazak Kombinleri

2015-2016 sonbahar-kış sezonu için daha farklı kazak kombinleri görmek isterseniz, "Sonbahardan kışa en güzel kazak kombinleri" yazıma tıklayabilirsiniz.

Trendler ve stil önerileriyle ilgili yazılarım ve videolarım için blogum "PIMOOD"u ziyaret edebilirsiniz.

Haberin Devamı