Yaşam Tudors'la bu yaz bir gömlek daha üstün!

Tudors'la bu yaz bir gömlek daha üstün!

25.06.2012 - 14:46 | Son Güncellenme:

Bir Gömlek Daha Üstün sloganıyla yola çıkıp kısa sürede Türkiye’nin en önemli markalarından birisi olan Tudors ulaştığı 60 mağazasıyla bu yaza damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Tudorsla bu yaz bir gömlek daha üstün

Bir Gömlek Daha Üstün sloganıyla yola çıkıp kısa sürede Türkiye’nin en önemli markalarından birisi olan Tudors ulaştığı 60 mağazasıyla bu yaza damgasını vurmaya hazırlanıyor. 2012 yazı için hazırladığı birbirinden eşsiz gömlek tasarımları ile dikkat çeken Tudors kendisine hedef kitle olarak genç, başarılı ve stil sahibi erkekleri seçti, koleksiyonunu buna göre tasarladı.

Koleksiyon içerisinde; mimar, avukat, doktor, bankacı gibi beyaz yakalı diye tabir ettiğimiz çalışanlara yönelik üretilmiş olan gömleklerle gün içerisinde hem kendinizi rahat hissedecek hem de tarzınızla kendinizi gece bir davetteymiş gibi hissedeceksiniz, yaklaşık 300 farklı model desen ve renk arasından seçiminizi yaparak kolay bozulmayan ütüsüyle şıklığınızı da daimi kılacaksınız. Tudors burada koleksiyonu sürekli yeni renk ve desenlerle destekleyerek kendisizi sürekli canlı ve dinamik tutmanızı hedeflemektedir.

Gündüz ve gece giyebileceğiniz gömlekleri farklı kumaş türleri ve farklı yaka tipleriyle tasarlayan Tudors kravat kullanımında sizi özgür bırakarak şık görünmenizi sağlayacak…. Şık olmasının yanısıra iddialı’da olan gömlekler bu yaz tarz sahibi beylerin en favori gömleği olacak

Koleksiyon diğer göze çarpan bölümü ise birbirinden farklı modele sahip rengarenk gömlekler… bu gömleklerde ise kravat kullanımı dışında da şık görünebilir üzerinizdeki gömlekle tarzınızı yansıtıp etrafınızdaki sıradanlıktan sıyrılabilirsiniz. Mevsime uygun kumaşlarla desteklenmiş olan bu koleksiyonla ketenlerin, wuallerin rahatlığını yaşayıp yazın esen rüzgarını bir şey giymemiş gibi vucudunuzda hissederken çok şık görünebileceksiniz…

Ben stil sahibiyim yada benim tarzım çok farklı sıra dışıyım diyorsanız, Tudors’un mağazaların’da kendinize uygun bir gömlek mutlaka bulacaksınız. Günlük kullanımlı gömleklerin yanında takım elbise giymeyi seven iş adamlarına özel, şık ve çekici tasarımlarında yer aldığı Tudors’da kendinizi gömlek cennetin’de hissedeceksiniz..

Yazarlar