Bilgi Rehberi Caner Özyurtlu kimdir kaç yaşında? Caner Özyurtlu hayatı ve kariyeri...

Caner Özyurtlu kimdir kaç yaşında? Caner Özyurtlu hayatı ve kariyeri...

03.08.2022 - 11:15 | Son Güncellenme:

Caner Özyurtlu kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Başarılı oyuncu Caner Özyurtlu geçtiğimiz haftalarda Fatih Altaylı'nın programına konuk olmuş ve verdiği cevaplarla dikkat çekmişti. Programda söylediği sözlerin sosyal medyada yankı uyandırmasının ardından Caner Özyurtlu hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler araştırma konusu olmaya başladı. İşte merak edilenler...

Caner Özyurtlu kimdir kaç yaşında Caner Özyurtlu hayatı ve kariyeri...

Caner Özyurtlu kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Fatih Altaylı'nın programına konuk olan ve verdiği cevaplar ile adından söz ettiren Caner Özyurtlu yaptığı konuşmalar ile sosyal medyada gündeme gelmesi ile merak konusu olmaya başladı. Peki Caner Özyurtlu kimdir kaç yaşında?

Haberin Devamı

CANER ÖZYURTLU KİMDİR KAÇ YAŞINDA?

23 Mayıs 1986’da İstanbul’da doğdu. İzmit Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümünden 2005 yılında mezun oldu. Daha sonra ise İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. 2005 yılında kurulan İstanbul Kraliyet Tiyatrosu ekibinde kuruluşundan itibaren yer almaktadır. Özyurtlu, 2009 yılında ağabeyi Alper Özyurtlu ile birlikte kurdukları “AC Film” yapım şirketinde sinema filmleri, müzik videoları ve televizyon projeleri üretmektedir.

Yazarlar