Bilgi Rehberi KPSS TERCİH / YERLEŞTİRME SONUÇLARI 2022 | KPSS kadro ve pozisyonlara atama bilgisi

KPSS TERCİH / YERLEŞTİRME SONUÇLARI 2022 | KPSS kadro ve pozisyonlara atama bilgisi

20.07.2022 - 20:14 | Son Güncellenme:

KPSS sonuçları açıklandı. ÖSYM'den gelen son dakika duyuru adayları harekete geçirdi. KPSS-2022/1: Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına yerleştirme sonuçları açıklandı. Adaylar ÖSYM'nin sayfasına akın etmeye başladı. Peki KPSS yerleştirme - tercih sonuçları nereden öğrenilir? İşte KPSS yerleştirme sonuçları sorgulama linki haberimizde...

KPSS TERCİH / YERLEŞTİRME SONUÇLARI 2022 | KPSS kadro ve pozisyonlara atama bilgisi

ÖSYM'den beklenen duyuru bugün geldi. 30 Haziran – 07 Temmuz 2022 tarihleri arasında tercihleri alınan KPSS-2022/1 Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlandı. KPSS tercihinde bulunan adaylar, yerleşme sonucunu öğrenmek için araştırmaya geçti. KPSS sonuçları Aday İşlemleri Sistemi üzerinden giriş yapılarak öğreniliyor. 

Haberin Devamı

KPSS YERLEŞTİRME SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR?

Adaylar, yerleştirme sonuçlarına ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile erişebileceklerdir.

KPSS YERLEŞTİRME SONUÇLARI SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

KADRO VE POZİSYONLARA ATANMA

ÖSYM tarafından yerleştirilen adaylar, başka bir sınav veya mülakat yapılmaksızın, yerleştirme yapılan kadro ve pozisyonlara kamu kurum ve kuruluşlarınca doğrudan atanacaklardır. Yerleştirildikleri halde atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan veya gerekli belgeleri süresi içinde yerleştirildikleri kurum veya kuruluşa teslim etmeyen adayların atamaları yapılmayacaktır.

Yazarlar