Bilgi Rehberi SONUÇLAR İÇİN BEKLENEN TARİH! YKS sonuçları bugün açıklanır mı ne zaman açıklanacak? ÖSYM 2022 YKS sonuç tarihini duyurdu

SONUÇLAR İÇİN BEKLENEN TARİH! YKS sonuçları bugün açıklanır mı ne zaman açıklanacak? ÖSYM 2022 YKS sonuç tarihini duyurdu

12.07.2022 - 08:00 | Son Güncellenme:

YKS sonuçları için adayların heyecanlı bekleyişi devam ediyor. 18-19 Haziran tarihleri arasında üç farklı oturumda gerçekleştirilen YKS sınavının ardından adaylar sonuçların açıklanacağı tarihi merak içerisinde beklemeye başladı. Peki 2022 YKS sonuçları hangi tarihte açıklanacak?

SONUÇLAR İÇİN BEKLENEN TARİH YKS sonuçları bugün açıklanır mı ne zaman açıklanacak ÖSYM 2022 YKS sonuç tarihini duyurdu

YKS sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu sınava katılım sağlayan adaylar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Temel Yeterlilik, Alan Yeterlilik ve Yabancı Dil Testi olmak üzere üç ayrı oturuma katılan adaylar sınavların tammalanması ve Temmuz ayına girilmesi ile birlikte gözünü ÖSYM'den yapılacak olan sonuç açıklamasına çevirdi. Peki 2022 YKS sonuçları ne zaman hangi tarihte açıklanacak?

Haberin Devamı

YKS SONUÇLARI NE ZAMAN HANGİ TARİHTE AÇIKLANACAK?

YKS sonuçları ÖSYM tarafından açıklanan takvime göre 20 Temmuz 2022 tarihinde açıklanacak. sonuc.ösym.gov.tr adresi üzerinden duyurulacak olan YKS sonuçları açıklandığı andan itibaren TC kimlik numaraları ve şifreleri ile sorgulama yapabilecek.