Cumartesi Lezzetli, eğlenceli bir gün için...

Lezzetli, eğlenceli bir gün için...

14.02.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Grand Hyatt İstanbul’daki 34 Restoran’da “Ladies and Gentlemen” isimli iki farklı menü aşk şarkıları eşliğinde güzel bir deneyim vâdediyor.

Lezzetli, eğlenceli bir gün için...

Hanımlara ayrı, beylere ayrı...
Grand Hyatt İstanbul’daki 34 Restoran’da “Ladies and Gentlemen” isimli iki farklı menü aşk şarkıları eşliğinde güzel bir deneyim vâdediyor. İki kişilik menünün fiyatı 595 lira.

Canlı müzik
10 Karaköy A Morgans Original oteldeki Rudolf’un Sevgililer Günü menüsünde “uyumlu bir çift”, “tatlı baştan çıkarma” gibi isimleri olan lezzetler var. Ayrıca isteyenler geceye Rudolf Bar’da canlı müzik ve DJ performansı eşliğinde devam edebilecekler. Konaklamak isteyenlere ise sabah güzel bir kahvaltı var. Menü iki kişi 350 TL.

Haberin Devamı

Uzakdoğulu tatlar
Sevgililer Günü’nde tercihini Uzakdoğu tatlarından yana kullanmak isteyenler için İstinye’deki Yada Sushi; Çin, Japon ve Thai mutfağının özel yemeklerine yer veren menüsüyle bir alternatif olabilir.

farklı lezzetler
P.F. Chang’s Sevgililer Günü’nde Moğol etinden Hindistan cevizli, körili sebzeye farklı lezzetler sunuyor. Sevgililer Günü’ne özel pastanın da dahil olduğu iki kişilik menü 230 TL.

Çiftlere özel pasta
The İstanbul Edition’daki Cipriani’nin Sevgililer Günü menüsünde deniz mahsullü ravioli, Cipriani usulü ördek, çiftlere özel kalp şeklinde pasta öne çıkan tatlardan. Ayrıca restoran otel misafirlerine yüzde 20 indirim olanağı sunuyor.

Boğaz’a karşı
Boğaz manzarası eşliğinde romantik bir akşam geçirebileceğiniz Lacivert Restaurant’da Beluga havyarı ve deniz kestanesi, kabak çiçeğine sarılı barbunya balığı gibi lezzetler var. Tatlı olarak da
“aşk pastası” sunuluyor. Kişi başı 300 TL.

Haberin Devamı

FESTİVAL

Özel güne özel menüler

Her mevsimin kendine özgü lezzetlerinin öne çıkarıldığı Seasons of Love etkinliği İstanbul, Ankara ve İzmir’de 28 Şubat’a kadar devam edecek. Etkinliğe katılan bazı restoranlarda Sevgililer Günü’ne özel menüler hazırlandı.
Midpoint’te fırın antrikot ve bir kadeh Öküzgözü-Boğazkere (bir kişi 50 lira), Fumee’de karidesli kereviz, rezene ve yeşil elma salatası ve bir kadeh Narince (50 lira) gibi lezzetler var. Sushico’da ise çeyrek ördek, California roll, edamame eşliğinde iki kadeh Kalecik Karası Roze (iki kişi 93 lira) menüsü tercih edilebilir.

Bir gün değil, her gün aşk!

Sevgililer Günü kutlamalarını tek bir gün yerine bir festivale dönüştüren 360 Dereceden Aşk festivali yarın sona eriyor. Bu yılki teması “Nature in Love / Aşkın Doğası” olan festival kapsamında Beyoğlu’ndaki 360 Restaurant’ta karma bir sergi açıldı. Ayrıca Tophane’deki Glasst Gallery’de “Cam Eserleri Sergisi”, Beyoğlu’ndaki Nuru Ziya Suites’te “Karma Eserler Sergisi”, yine Beyoğlu’ndaki Tomtom Gardens’da ise “Âşıklar Ormanı” adlı bir fotoğraf sergisi yer alıyor. Tüm sergiler şubat sonuna kadar devam edecek.

Haberin Devamı

KEMER GOLF RESORT’TAN BUGÜNE ÖZEL İKİ SEÇENEK

Romantik bir gece

Sevgililer Günü’nde Kemer Golf Resort iki alternatif sunuyor. İlk seçenek Kemer Golf Resort Bistro’nun Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan menüsünde portakallı roka salatasından dana bonfileye, rizotto yatağında deniz tarağından karides mantolu levreğe lezzetli yemekleri tadarak, oyuncu ve şarkıcı Ayça Varlıer’in performansını izlemek. Ayrıca Kemer Golf Resort Otel’de kalarak romantik bir gece geçirebilirsiniz. Etkinlik konaklamasız kişi başı 275 lira. Konaklamalı fiyat ise iki kişi için 990 liradan başlıyor.

Hem yemek hem brunch
Four Seasons Otel Bosphorus’ın restoranı Aqua’da bugüne özel carnaroli rizotto ve deniz tarağı gibi yeni tatlar var. Çiftler yarın “Love Brunch” ile güne güzel bir başlangıç yapabilir. Yemek kişi başı 395, brunch 275 TL.