Dünya 10 yıllık eşi kardeşiyle kaçtı! Canlı yayında skandal; Çocuklar senden değil

10 yıllık eşi kardeşiyle kaçtı! Canlı yayında skandal; Çocuklar senden değil

06.12.2023 - 10:15 | Son Güncellenme:

Hapse girdikten sonra eski hayatından eser kalmayan talihsiz adam evine döndüğünde hayatının şokunu yaşadı.

10 yıllık eşi kardeşiyle kaçtı Canlı yayında skandal; Çocuklar senden değil

Yaklaşık üç yıl önce bir kamyon takma isminin A olarak açıklandığı talihsiz adamın evinin duvarına çarptı. A ve kardeşi şoförden duvarı yaptırmasını talep etti ancak karşı taraf bunu reddetti. Şoförü olay yerinde sopayla öldüresiye döven A, kısa süre sonra hapse atıldı. Birkaç yıl sonra hapisten çıkan A, ailesinin evine gittiğinde her şeyin değiştiğini fark etti.

Haberin Devamı

KARISI KARDEŞİYLE KAÇTI

Ablası akıl hastalığına yakalanmış, eşi ise kendi kardeşiyle birlikte evden ayrılmış hatta birlikte bir çocuk bile yapmışlardı. Durumu öğrenen ve deliye dönen A çiçeği burnunda çiftin evini basmaya gitti. Hapishanede eşi tarafından hiç ziyaret edilmemişti, A'nın kafasındaki çatlaklar şimdi yerine oturmuştu. Çiftin evine vardığında tekrar hapse girmek istemediği ve 10 yaşında bir çocuğu olduğu için yasa dışı herhangi bir şey yapmadı.

10 yıllık eşi kardeşiyle kaçtı Canlı yayında skandal; Çocuklar senden değil

YÜREK BURKAN DNA TESTİ SONUCU

A'nın anne ve babası ise çocuğun kendinden olup olmadığı konusunda ısrar etti ve A'yı DNA testi yapmaya zorladı. Hapisten yeni çıktığı için parası olmayan A, DNA testi için bir televizyon programına çıktı. Burada DNA testinin yapılmasını sağlayan A, sahnede her an ağlayacak gibi duruyordu. Nihayet doktor geldi, elindeki zarfı açtı ve acı haberi A'ya verdi;

Haberin Devamı

"Sen onun babası değilsin. Aranızda kan bağı yok"

DUYGULARINA HAKİM OLAMADI

Talihsiz adam canlı yayında yaşadığı ilişkiyi baştan sona anlattı ve en sonunda eşi ve kardeşinin evliliklerinin en başından beri ilişki yaşadığı sonucuna vardı. Canlı yayında ağlayan A, kardeşi için hapse girdiğini belirterek, çocuklarını hala sevdiğini söyledi. Çin'de kayıtlara geçen bu olay sonrası A, eşine boşanma davası açacağını bildirerek canlı yayından ayrıldı.