Dünya Bezos’un sevgilisi ‘servet’le dolaşıyor!

Bezos’un sevgilisi ‘servet’le dolaşıyor!

09.08.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

ABD’li milyarder Jeff Bezos’un sevgilisi Lauren Sanchez’in dört günlük Londra tatilinde kullandığı aksesuarlarının fiyatının 595 bin dolardan fazla olduğu ortaya çıktı.

Bezos’un sevgilisi ‘servet’le dolaşıyor

DIŞ HABERLER - ABD merkezli online alışveriş devi Amazon’un sahibi Jeff Bezos’un sevgilisi Lauren Sanchez’in (52) İngiltere’nin başkenti Londra’daki dört günlük tatilde üzerinde “servet” taşıdığı öğrenildi. 171 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin ikinci kişisi olan Bezos ile Londra’da görüntülenen Sanchez’in 4 günlük tatilde kullandığı aksesuarlarının toplam değerinin 595 bin dolardan fazla olduğu belirtildi. Tatillerinin ilk günü olan 25 Temmuz’da Bezos ve aktör Tom Cruise ile akşam yemeği yiyen Sanchez’in, Cartier güneş gözlüğünün fiyatı 1.045 dolar, mini Hermes çantasının değerinin 56 bin dolar, Chanel ayakkabısının fiyatınınsa 1.350 dolar olduğu açıklandı.

Haberin Devamı

Sanchez’in özel tasarım olduğundan markası bilinmeyen ancak yaklaşık 9 karat büyüklüğünde pırlantadan oluştuğu tahmin edilen kolyesinin değerinin 400 bin dolar olduğu düşünülüyor. 26 Temmuz’da lüks bir restorandan çıkarken görüntülenen Sanchez, tasarımcı Jacquie Aiche’den 17 bin dolarlık pırlanta    gözyaşı kolye ve 11 bin 500 dolarlık büyük bir nazar (göz) figürlü kolye taktı. Yine Cartier gözlüğünü takan Sanchez, 590 dolarlık Alexander McQueen spor ayakkabısını 1.970 dolarlık kırmızı Alaia Samia çantasıyla kombinledi. 27 Temmuz’da bir otelden çıkarken görülen Sanchez, 3.100 dolarlık Alaia marka bir elbiseyi tercih etti ancak “şovu” çalan yine aksesuarlarıydı ve ayrıca 675 dolarlık ayakkabı giymişti.

Haberin Devamı

En pahalı markaları tercih ediyor

Lauren Sanchez, Londra tatillerinin son gününde 105 bin dolarlık Hermes Birkin çanta ve 750 dolarlık bir çift çivili Valentino sandaletle dikkat çekti.

Sanchez’in önceden kullandığı Cartier gözlükle kolyeleriyse bu kez spor şıklığının vazgeçilmezi oldu. Öte yandan, tatil süresince Sanchez lüks parçalar tercih ederken, dünyanın en zengin insanlarından biri olan Jeff Bezos’un daha mütevazı fiyatlara sahip kıyafetler giymesi dikkat çekti.