Dünya Cenazede şoke eden olay! Duysunlar diye tabuta vurdu

Cenazede şoke eden olay! Duysunlar diye tabuta vurdu

13.05.2022 - 06:57 | Son Güncellenme:

Cenaze töreninde yaşananlar korku filmini aratmadı. Tabuttan duyulan 'tıkırtı' sesi büyük bir gizemin kapısını araladı.

Cenazede şoke eden olay Duysunlar diye tabuta vurdu

Güney Amerika ülkesi Peru'da geçtiğimiz günlerde trafik kazası geçiren bir kadının cenaze töreninde, akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Lambayeque kentinde yaşayan 36 yaşındaki Rosa Isabel Cespedes Callaca aracıyla feci bir kaza yaptı. Kaza sonucu Rosa ile birlikte kayınbiraderinin de hayatını kaybettiği söylendi. Sevenlerini yasa boğan bu ölüm haberinin ardından cenaze merasimi için hazırlıklar yapıldı. Herkes Rosa'yı ve kayınbiraderini sonsuz yolculuğuna uğurlamak üzere toplandı. 

Haberin Devamı

GÖZLERİ AÇIK ŞEKİLDE BAKIYORDU

Cenaze törenindeki ağlaşmalar devam ederken bir anda tabuttan garip bir ses duyuldu. Tüyleri diken diken eden bu 'tıkırtı' sonrası cenaze yarıda kesildi. Yas tutan aile duydukları sesten dolayı şoke olmuşlardı. İlk olarak bu sesin Rosa'nın hayaleti olabileceğini düşündüler. Tabutu taşıyanlar hemen tabutu omuzlarından indirdi. Tıkırtı ve nefes karışımı bir ses hâlâ duyulmaya devam ediyordu. Meraklarına yenik düşen aile üyeleri tabutun kapağını açtı. Tabutta yatan Rosa gözleri açık bir şekilde ailesine bakıyordu!

Mezarlık görevlisi Juan Segundo Cajo yaşadığı durumu şu sözlerle ifade etti: "Gözleri açıktı ve terliyordu. Hemen polisi aradım.

Cenazede şoke eden olay Duysunlar diye tabuta vurdu

Rosa'yı apar topar hastaneye götürdüler. Endişeli sağlık görevlileri, zayıf yaşam belirtileri olduğunu fark ettikten sonra genç kadını yoğun bakıma aldı. Ancak ne yazık ki Rosa birkaç saat sonra hayatını kaybetti. Rosa'ya iki kez veda etmek zorunda kalan ailesi ise neden ilk etapta 'ölü' ilan edildiğini öğrenmek istiyor.

Haberin Devamı

ÖLEN KOCASI MUSALLAT OLDU!

Rosa'nın cenazesinde yaşanan gizemli olay  "Futbolun James Dean'i" olarak anılan efsane futbolcunun evinde yaşananları akıllara getirdi. George Best ölümünden 16 yıl sonra bambaşka bir şekilde gündeme geldi. Yıldız futbolcunun 16 yıl önceki ölümünden bu yana eski karısı Alex, Surrey'deki evinde açıklayamadığı olaylar yaşadığını söylüyor.

Alex'in anlattığına göre ortadan kaybolan nesneler, birkaç ay sonra bir odanın ortasında yeniden ortaya çıkıyor. Yerinden kıpırdaması bile mümkün olmayan ağır mobilyalar hareket ediyor, ışıklar kendiliğinden açılıp kapanıyor ve televizyon insan müdahalesi olmadan aniden açılıyor.

Cenazede şoke eden olay Duysunlar diye tabuta vurdu

"200 yıllık evimi ziyarete gelen ruhların olduğuna ikna oldum" diyen Alex, "Ve şimdi bence George onlardan biri olabilir" sözleriyle eski kocasının da onu ziyaret ettiğini düşündüğünü anlattı. 3 Aralık 2005'te, 59 yaşındayken hayatını kaybeden efsane golcü Best ile ilgili ilk ürkütücü deneyimini, gömülmesinden hemen sonra yaşadığını da paylaştı. Bir belgesel için o anları aktaran Alex, "George'un cenazesinin olduğu gün Belfast'ta bir otelde kalıyordum" dedi ve ekledi: "O gün erkenden uyandığımı hatırlıyorum ve açıkçası çok duygusal bir gündü, çok üzgündüm. Tam otel odasının kapısından çıkarken, duş ani bir patlamayla açıldı kendi kendine."

Haberin Devamı

Surrey'nin North Downs bölgesinde eski bir köy olan Kingswood'un kalbinde yer alan çiftlik evinde doğaüstü şeyler yaşayan tek kişi Alex değil. Alex, ebeveynlerinin, arkadaşlarının ve kız kardeşinin de paranormal olaylara tanık olduğunu söylüyor. En iyi arkadaşı Carole Mackie, tüyleri diken diken eden hikâyeyi anlattığında, evin perili olduğuna kesinlikle inandığını söyledi.