Dünya Seçim kampanyasında rezaletin sonu yok! Dünyada infial yarattı

Seçim kampanyasında rezaletin sonu yok! Dünyada infial yarattı

13.09.2023 - 10:54 | Son Güncellenme:

ABD'de Temsilciler Meclisi Demokrat adayı Susanna Gibson bir canlı yayın platformu üzerinde eşiyle cinsel ilişkiye girdi ve o anları izleyen takipçilerinden seçim kampanyası için destek istedi.

Seçim kampanyasında rezaletin sonu yok Dünyada infial yarattı

Amerika Birleşik Devletleri Temsilciler Meclisi Başkanı Kevin McCarthy, Başkan Joe Biden hakkında görevi kötüye kullanmaktan azil soruşturması açılmasını istedi. ABD'deki başkanlık seçimlerine 1 yıl kala böyle bir soruşturma dünya medyasında deprem etkisi yarattı. Aynı gün belki de Biden'ı bile geride bırakacak skandal bir başka ABD'li politikacıdan geldi. Demokratların adayı Susanna Gibson ve kocası John David Gibson internette bir platform üzerinde canlı yayında cinsel ilişkiye girdi. Çift, izleyicilerden isteklerini yerine getirme karşılığında bahşiş bile istedi.

Haberin Devamı

Washington Post tarafından yapılan haberi 'ifşa' olarak nitelendire Susanna, seçim yarışını bırakması yönündeki istekleri reddetti ve şöyle dedi:

'Siyasi rakiplerim ve onların Cumhuriyetçi müttefikleri bana ve aileme saldırmak için suç işlemeye meğilli olduklarını kanıtladılar. Çünkü kadınları susturmak için aşamayacakları bir sınır yok'

Seçim kampanyasında rezaletin sonu yok Dünyada infial yarattı

RAKİBİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Asıl mesleği hemşire olan Susanna, 2022 yılının Temmuz ayında siyasete atıldı. Evli ve iki çocuk annesi olan kadın, eyaletteki en rekabetçi bölgelerden birinde Cumhuriyetçi iş insanı David Owen'a karşı yarışıyor. Yaşanan 'ifşa' hakkında açıklamalarda bulunan Owen ise 'Bunun Susanna ve ailesi için zor bir dönem olduğundan eminim ve kampanyama odaklanmaya devam ediyorum' dedi.

Seçim kampanyasında rezaletin sonu yok Dünyada infial yarattı

BİR SKANDAL DA KOLOMBİYA'DA

Kolombiya'da gelecek ay yapılacak olan seçimlerde milletvekili olan Catalina Jaramillo, seçimlerden hemen önce uygunsuz görüntülerinin servis edilmesine öfke kustu. Mağdur olduğunu belirten Jaramillo sosyal medya hesabından "Kampanya kapsamında ne olduğunu ortaya çıkarmak için tüm araştırmaları ve tüm prosedürleri yapacağız ve tüm seçmenlerimden ve takipçilerimden mağdur olduğum bu duruma karşı anlayışlı olmalarını rica ediyorum" diye yazdı. Yerel basına da açıklamalarda bulunan Jaramillo, görüntülerinin isteği dışında yayınladığını kaydetti.

Haberin Devamı

Seçim kampanyasında rezaletin sonu yok Dünyada infial yarattı