Dünya Eyfel Kulesi önünde poz verdi, kimliği ortaya çıkınca manşet oldu

Eyfel Kulesi önünde poz verdi, kimliği ortaya çıkınca manşet oldu

24.02.2024 - 15:58 | Son Güncellenme:

Adı bile korku salan kötü şöhretli kartel patronu parmaklıklar ardında cezasını çekerken, genç torununun Paris sokaklarında çekilen fotoğrafları dünya medyasında ses getirdi. 

Eyfel Kulesi önünde poz verdi, kimliği ortaya çıkınca manşet oldu

Frida Sofia Guzmán Muñoz, Paris'te tatil yaparken görüntülendi ve kötü şöhretli kartel patronu büyükbabası El Chapo parmaklıklar ardında cezasını çekerken 'aşık' olduğunu açıkladı. 18 yaşındaki Frida, Avrupa'da elit bir tatil turu yapıyor. En son Paris'in simgesi Eyfel Kulesi'nin önünde fotoğraflandı ve 'Paris'e aşık' olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

AİLENİN KALANINDAN FARKLI BİR 'KARİYERİ' VAR

Frida'nın, Guzmán ailesinin diğer birçok üyesinden çok farklı bir 'kariyeri' var. Meksika'da düzenlenen bir yetenek yarışmasının finalinde yer aldıktan sonra henüz 16 yaşındayken şöhrete kavuştu ve şarkıcılık kariyerine başladı. Frida o zamandan beri yollarda yaşamaya başladı ve hayatını instagram'da sergiledi.

Bu Frida'nın Fransa'ya ilk ziyareti değil. Genç kız geçmişte de Disneyland Paris'i ziyaret ederken görüntülenmişti. Daha sonra Londra'yı geçti ve Buckingham Sarayı dahil çeşitli turistik mekanlarda fotoğraflandı. Yanı sıra İskoçya'da Loch Ness Canavarı'nın peşine düşmüşken görüldü.

Eyfel Kulesi önünde poz verdi, kimliği ortaya çıkınca manşet oldu

'AMACIMA ULAŞTIM'

Bu ziyaret sırasında Frida, şarkı söyleme sevgisini bir kez daha keşfetti, halk etrafta toplanırken Leicester Meydanı'nda hit parça Shallow'u söylüyordu.

Haberin Devamı

Videonun başlığında şöyle yazdı:

"Londra sokaklarında şarkı söyleme hayalim... Amacıma ulaştım."

Eyfel Kulesi önünde poz verdi, kimliği ortaya çıkınca manşet oldu

O DÜNYAYI GEZİYOR, POLİS İSE AKRABALARINI AVLIYOR

Öte yandan, Frida dünyayı dolaşırken yetkililer hâlâ birçok akrabasının peşinde. Frida, Sinaloa Kartelinin eski lideri olan ve ABD'nin Colorado eyaletindeki Florence Supermax hapishanesinde ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Joaquín Archivaldo Guzmán Loera'nın torunu. Tutuklanmadan önce dünyanın en güçlü uyuşturucu satıcılarından biriydi.

BABASI KARTEL ÇATIŞMASINDA ÖLDÜRÜLDÜ

Frida'nın babası, El Chapo'nun Sinaloa'daki bir kartel çatışmasında öldürülen oğullarından Edgar Guzmán López. Annesi ise şu anda Meksikalı boks efsanesi Julio César Chávez Jr. ile evli. Yanı sıra, topluca 'Los Chapitos' olarak bilinen amcaları hâlâ polis tarafından aranıyor. Amcaları, ABD'yi ölümcül uyuşturucu fentanil ile doldurmak, ülkede aşırı dozdan ölümlere katkıda bulunmak ve kartel bağlantılı bir dizi suçtan aranıyorlar. 

Guzmán ailesinin birçok üyesi halihazırda parmaklıklar ardında. Ovidio Guzmán López geçen yıl Ocak ayında tutuklandı ve ABD'de gözaltında tutuluyor. Iván Archivaldo Guzmán Salazar, Jesús Alfredo Guzmán Salazar ve Joaquín Guzmán López hâlâ kaçak durumda.