Dünya Genç kadın eşini kayınpederiyle aldattı! Detaylar skandal

Genç kadın eşini kayınpederiyle aldattı! Detaylar skandal

31.05.2023 - 10:27 | Son Güncellenme:

Eşinin kendisini babasıyla aldattığını belirten bir kişi dünya medyasında gündem oldu. Söz konusu olayın detayları ise pes dedirtti.

Genç kadın eşini kayınpederiyle aldattı Detaylar skandal

Güney Galler'de yaşanan ve dünya basınında kısa sürede gündeme gelen olayın başrolünde Declan Fuller var. Cezane işlerinde çalıştığını belirten Fuller yaşadıklarını ülkesinde bir televizyon kanalına anlattı.

Haberin Devamı

Fuller eşi Stephanie'nin kendisini babasıyla aldatırken yakaladığını kameralarla paylaştı. Bir süredir ikisinden şüphelendiğini belirten genç adam eşiyle babasını yatak odasında gördüğünü ve bu durumu Stephanie'ye sorduğunda, 'Televizyonda film izliyorduk'  cevabını aldı.

Genç kadın eşini kayınpederiyle aldattı Detaylar skandal

ALDATMADIĞINI ÖNE SÜRDÜ

Eve gizlice yerleştirdiği kamera sonrası durumu öğrendiğini belirten Fuller, eşinin inkarlarına rağmen onu kısa sürede terk ettiğini paylaştı.

Ancak Stephanie, eski sevgilisine asla sadakatsizlik etmediği konusunda ısrar ediyor ve The Sun'a şunları söylüyor:

'Ben Declan'ı aldatmadım. O beni terk ettikten bir hafta kadar sonra babası ile birlikte oldum'

Genç kadın eşini kayınpederiyle aldattı Detaylar skandal

"ONLAR OLMADAN DAHA İYİYİM"

Declan, durumun EastEnders adlı diziden bir sahne gibi olduğunu belirtti ve "Normal değil. Kendimi ihanete uğramış hissediyorum, ama onların ikisi olmadan daha iyiyim" dedi.

Haberin Devamı

Öte yandan eski eşi tarafından yakında dünyaya gelecek ikizler Fuller'in kardeşi olacak. Olayın kendisi kadar gündeme gelen detayı birçok sosyal medya kullanıcısı tiye alarak dalga geçti.