Dünya Kocası ve metresini sokakta yakaladı! 'İşteyim' yalanı kısa sürdü

Kocası ve metresini sokakta yakaladı! 'İşteyim' yalanı kısa sürdü

17.06.2023 - 13:04 | Son Güncellenme:

Çocuklarıyla gezerken eşini sevgilisiyle yakalayan kadının görüntüleri dünyada manşet oldu.

Kocası ve metresini sokakta yakaladı İşteyim yalanı kısa sürdü

Çin'in Hebei eyaletine bağlı Xuejiagou bölgesinde yaşanan bir olay sosyal medyada gündem yarattı. Söz konusu görüntüler ilk olarak Çin'in Twitter'ı Weibo'da ortaya çıktı. Görüntülerde bir kadın ve kocasının skandal kavgası yer aldı.

Haberin Devamı

ÇOCUKLARI HER ŞEYİ GÖRDÜ

İki çocuğuyla birlikte dışarıda gezen ismi açıklanmayan kadın, kocasının arabasını yol kenarına park etmiş halde gördü. Kocasına sürpriz yapmak için yanına giden kadın, o anda arabada eşini sevgilisiyle yakaladı.

Kocası ve metresini sokakta yakaladı İşteyim yalanı kısa sürdü

'İŞTEYİM' YALANI

Karısına işte olduğunu söyleyen ancak sevgilisiyle basılan koca ise o anlarda dondu kaldı. Deliye dönen kadın ise eşinin sevgilisini saçından tutup arabadan çıkardı. Kadını 20 metre kadar yerde sürükleyen öfkeli eşe çevredekiler müdahale etti.

Olayın ardından yerel basında çıkan haberlerde, kocanın polis tarafından tehlikeli araç kullanmaktan dolayı gözaltına aldığı bildirildi.

Kocası ve metresini sokakta yakaladı İşteyim yalanı kısa sürdü

EVİ VE EVLATLARININ VELAYETİNİ VERDİ

Öte yandan İhanet eden eşin boşanmayı, evini ve çocuklarının velayetini karısına vermeyi kabul ettiği belirtildi. Sosyal medya kullanıcıları tarafından yapılan yorumlarda ise kadından övgü dolu sözlerle bahsedildi.