Dünya Korkutan Putin kehaneti ortaya çıktı: Kimse durduramayacak!

Korkutan Putin kehaneti ortaya çıktı: Kimse durduramayacak!

27.03.2022 - 12:15 | Son Güncellenme:

"Balkanlar’ın Nostradamus'u" olarak bilinen Baba Vanga’nın kehanetleri herkesi hayrete düşürüyor. Küçük yaşlarda görme yetisini kaybeden Baba Vanga’nın11 Eylül saldırılarından, Covid-19 pandemisine kadar pek çok kehanetini gerçekleşti. 50 yılık kariyerine yüzlerce kehanet sığdıran Baba Vanga, şimdilerde Rus lider Putin için yaptığı öngörüsü ile konuşuluyor.

Derleme: Gonca Kocabaş / Milliyet.com.tr - Baba Vanga, doğal afetler ve olacak çatışmalar için de önceden uyarılarda bulundu. 85 yaşında hayatını kaybetti ancak Doğu Avrupa’nın gelecekte neleri beklediğine dair ​​ ipuçları verdi ve 'Balkanların Nostradamus'u' olarak tanındı.

Haberin Devamı

2000 yılında Kursk'un batışını doğru bir şekilde tahmin etmek de dahil olmak üzere yüzlerce tahminde bulunan Baba Vanga’nın, telepati dahil olmak üzere paranormal yetenekleri olduğuna ve uzaylılarla iletişim kurabileceğine inanıyor. Ukrayna - Rus savaşını öngören Vanga, Putin'in 'Dünyanın Efendisi' olacağını iddia etmişti. Vanga’nın Vladimir Putin ve Rusya'nın dünyaya hükmedeceğini tahmin ettiği öne sürüldü.

Korkutan Putin kehaneti ortaya çıktı: Kimse durduramayacak

'RUSYA'YI KİMSE DURDURAMAZ VE O, DÜNYANIN EFENDİSİ OLACAK'

1979'da verdiği bir röportajda, Baba Vanga’nın “Her şey buz gibi çözülecek, fakat sadece bir tanesi dokunulmadan kalacak. Vladimir'in görkemi, Rusya'nın görkemi. Çok fazla kurban verilecek ve Rusya'yı kimse durduramaz. Her şey onun tarafından yoldan kaldırılacak, önüne çıkan engelleri aşacak ve dünyanın efendisi olacak” dediği biliniyor. Ölümünden önce Vanga, Rusya için bir kehanette daha bulundu. O da Rusya’nın dünyanın tek süper gücü olacağı.

Haberin Devamı

Korkutan Putin kehaneti ortaya çıktı: Kimse durduramayacak

KEHANETLERİNİN GERÇEKLEŞME ORANI YÜZDE 85

IŞİD ve İkiz Kuleler'in yıkılması gibi iddiaları da dahil olmak üzere, dünya olayları ve insanlığın durumu hakkındaki sayısız öngörüsü olan Vanga’nın kehanetlerinin gerçekleşme oranları araştırıldığında, bu oranın yüzde 85’lere kadar çıktığı düşünülüyor. 1989 yılında,Baba Vanga “Korku, dehşet. Amerika, çelik kuşların saldırısına uğradıktan sonra onlar düşecekler. Kurtlar çalılıkta uluyacak ve masumların kanı fışkıracak." dedikten sonra 11 Eylül 2001'de  New York'taki Dünya Ticaret Merkezi'ne çarpan uçaklar binlerce insanı ölümüne sebep oldu. 11 Eylül saldırılarını yıllar öncesinden tahmin eden Vanga’nın kehanetleri bitmiyor.

Baba Vanga hayatında 5079'a kadar birçok tahminde bulundu. Bu tahminlerin çoğunun doğru olduğu da kanıtlandı. Bunlar, dünyanın farklı ülkelerine çekirge saldırıları, içme suyunun olmaması, yıkıcı depremler, tsunami gibi pek çok doğru tahmin bulunuyor. Amerika'da El Kaide'nin 11 Eylül saldırıları, Brexit, Sovyetler Birliği gibi pek çok konuda kehanetleri var ve söylediği pek çok şey de doğru çıkıyor.

Korkutan Putin kehaneti ortaya çıktı: Kimse durduramayacak

'AVRUPA YOK OLACAK, 2045'E KADAR KUTUPLARDAKİ BUZULLAR ERİYECEK'

Haberin Devamı

Baba Vanga'ya göre, Avrupa 2016 yılına kadar yok olacak ve geriye sadece boş alanlar ve neredeyse hiçbir yaşam biçiminden yoksun çorak arazi kalacaktı. Bu gerçekleşmemiş olabilir ancak İngiltere 23 Haziran 2016'da AB'den ayrılmak için oy kullandı ve bununla ilgili çok fazla kargaşa yaşandı. Kimyasal silahların aşırılık yanlıları tarafından Avrupa'ya karşı (veya belki de bir sinir gazı) kullanılacağını söylediği de biliniyor.

Baba Vanga’nın gelecekle ilgili kehanetlerinden bazıları da şöyle;

2025-2028 yılları arasında yeni bir enerji kaynağı oluşturulacak ve küresel açlık ortadan kaldırılmaya başlanacak. Venüs'e insanlı bir uzay aracı fırlatılacak. 2033'ten 2045'e kadar kutuplardaki buzullar eriyecek ve okyanus seviyelerinin yükselmesine neden olacak.

Baba Vanga, vücut organlarının 2046 yılına kadar klonlanacağını ve bunun en kolay tedavi yöntemi olacağını öngördü. Vanga, 2072 ve 2086 yılları arasında sınıfsız, komünist bir toplumun gelişeceğini iddia ediyor.

Haberin Devamı

2170'ten 2256'ya kadar, bir Mars kolonisinin nükleer bir güç haline gelmesi ve dünyadan bağımsızlık talep etmesi öngörülüyor.