Dünya Musk'ın eski aşkından 'Uzaylı' paylaşımı: Grimes iyi misin?

Musk'ın eski aşkından 'Uzaylı' paylaşımı: Grimes iyi misin?

13.06.2023 - 12:20 | Son Güncellenme:

Elon Musk'ın eski sevgilisinin son imajı sosyal medyayı salladı. Uzaylı yaraları konulu dövmeleriyle poz veren şarkıcı dünya basınında da ses getirdi.

Muskın eski aşkından Uzaylı paylaşımı: Grimes iyi misin

Teknoloji devi Tesla ve Spacex'in CEO'su Elon Musk 2018 yılında ünlü şarkıcı Grimes ile ilişki yaşamaya başladı. İkilinin ilişkisi ilk başlarda rüya gibi ilerliyordu. Sık sık basına karşı poz veren çift dünyanın ilgi odağı haline geldi.

Haberin Devamı

Aradan geçen 3 yıl sonunda Musk ve Grimes ayrılma kararı aldı. Musk ayrılığın gerekçesini, yoğun işleri nedeniyle sık sık ayrı şehirlerde bulunma zorunluluğu olarak açıkladı.

Ayrılık sonrası tekrar birlikte olan ve bir daha ayrılan çift son olarak 2021 yılının son aylarında birlikte görüldü. Ayrıca Grimes ile Musk birlikte oldukları süreçte 2 çocuk sahibi oldular.

Muskın eski aşkından Uzaylı paylaşımı: Grimes iyi misin

SOSYAL MEDYADAKİ PAYLAŞIMI OLAY OLDU

Grimes ise son olarak geçtiğimiz gün sosyal medyada yaptığı paylaşımla gündeme geldi. 35 yaşındaki şarkıcı göğsüne yaptırdığı 'Uzaylı yara izini' takipçileriyle paylaştı.

Tam bir uzaylı vücuduna sahip olmak için bedeninin her yerine bu tarz dövmeler yaptıracağını belirten Grimes, 'elf kulakları'na sahip olmak için ameliyat olacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Muskın eski aşkından Uzaylı paylaşımı: Grimes iyi misin

'İYİ MİSİN?'

Grimes'ın hayranları ise paylaşım karşısında şaşkına döndü. Birçok kullanıcı 'Grimes iyi misin' ifadesini kullanırken bazı kullanıcılar Grimes'ın bu tarzını değişik bulduğunu belirtti ve destekledi.