Dünya Rus turistin katili karaya çıkartıldı! Parçaları içinden çıktı

Rus turistin katili karaya çıkartıldı! Parçaları içinden çıktı

13.06.2023 - 09:18 | Son Güncellenme:

Mısır'da 4 gün önce Rus turisti öldürülen köpekbalığı yakalandı. Yapılan incelemeler sonucunda hayvanın midesinde talihsiz adamın uzuvları bulundu.

Kız arkadaşıyla Mısır'a tatile giden Rus turist için her şey normal ilerliyordu. Halk plajında denize giren turist, kıyıdan uzak bir noktada ise dehşeti yaşadı. Bir köpekbalığı saldırısına uğrayan talihsiz turist çığlık atarak yardım istedi ancak kimse suya girmeye cesaret edemedi.

Haberin Devamı

RUS KONSOLOSLUĞU SALDIRIYI DOĞRULADI

Rusya'nın Hurgada Konsolosluğu tarafından yapılan açıklamada, "Hurgada'da bulunan Rus vatandaşlarının dikkatine. 8 Haziran'da, Hurgada (Dream Beach'te) bir Rus, köpek balığı saldırısında öldü.

Hurgada'daki Rus konsolosluğu, Rus vatandaşının ailesine ve yakınlarına taziyelerini sunuyor" ifadeleri kullanılarak, Rus turistlerin denize girdiklerinde dikkatli olmaları istendi.

Rus turistin katili karaya çıkartıldı Parçaları içinden çıktı

PARÇALARI İÇİNDEN ÇIKTI

İsminin Vladimir Popov olduğu öğrenilen turisti öldüren köpekbalığı ise günler sonra kıyıya çıkartıldı. Yapılan incelemeler sonucunda genç adamın vücut parçaları köpekbalığının midesinde tespit edildi. Birçok uzuv ve bağırsak yapılan çalışmalarla birlikte otopsi için çıkartıldı.

Mısır Ulusal Deniz Bilimleri Enstitüsü'nde profesör olan Dr. Mahmoud Dar tarafından yapılan açıklamada ise köpekbalığının dişi olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Rus turistin katili karaya çıkartıldı Parçaları içinden çıktı

KÜLLERİ RUSYA'YA GÖTÜRÜLECEK

Öte yandan Vladimir'in perişan haldeki babası Yury, yardım için bağırırken oğlunun köpekbalığı tarafından parçalanarak öldürülmesini izlerken yaşadıklarını anlattı.

Acılı baba 'Dinlenmek için sahile gittik. Oğlum bir köpek balığının saldırısına uğradı, her şey saniyeler içinde oldu' dedi. Baba Vladimir ayrıca oğlunun kalan parçalarının yakılacağını ve küllerinin Rusya'ya götürüleceğini bildirdi.

KIZ ARKADAŞININ FOTOĞRAFI YÜREKLERİ BURKTU

Mısırlı yetkililer ise geçmiş dönemlerde başka bir köpekbalığı tarafından yapılan saldırılarla dişi köpekbalığının akraba olup olmadığını araştırdıklarını söyledi.

Al Arabiya'da yer alan haberde ise talihsiz adamın kız arkadaşının plajda ağladığı anlar paylaşıldı. O kare dünya basınında yankı uyandırdı.

Rus turistin katili karaya çıkartıldı Parçaları içinden çıktı