Dünya Obama'nın rakipleri belden aşağı vurdu

Obama'nın rakipleri belden aşağı vurdu

30.10.2008 - 10:42 | Son Güncellenme:

Başkanlık seçimlerine 5 gün kala Obama’yı rakipleri bu kez annesinden vurdu.

Obamanın rakipleri belden aşağı vurdu

ABD seçim kampanyaları çirkin olaylara sahne almaya başladı. Cumhuriyetçi ve Demokrat Parti birbirlerini geçmek için başkan adayları hakkında olur olmaz iddialar sıralıyor. Bu iddialardan biri de internet sitelerinde yayınlanan 48 yıllık çıplak kadın fotoğrafının Barack Obama'nın annesine ait olduğu...

Haberin Devamı

Daha önce Obama'nın, Cumhuriyetçi başkan yardımcısı adayı Sarah Palin’e “Rujlu domuz” demesiyle başlayan atışmalar Palin'ninde Obama’ya “ABD’yi yıkmak isteyen teröristlerle arkadaş olduğunu” söylemesiyle devam etmişti.

Bu karalama kampanyalarının en belden aşağı vuran örneği ise önceki gün yaşandı.

Obama karşıtı internet siteleri, Obama’nın annesine ait olduğunu söyledikleri 48 yıllık fotoğraflar yayınladı. Fotoğraflarda, 18 yaşında çırılçıplak bir genç kız, kameraya poz veriyor. İnternet sitelerine göre, fotoğraftaki kız Obama’nın 1995’te kanserden ölen annesi Ann Dunham.

İddiaya göre, Dunham, Hawaii Üniversitesi’nde okurken, paraya sıkıştığı için gazetede çıkan “Manken aranıyor” ilanını gördü ve ünlü porno fotoğrafçısı Frank Marshall Davis’e bu pozları verdi. Obama, Hawaiili Dunham ile 1982’de trafik kazasında ölen Kenya asıllı Barack Obama’nın oğlu.