Dünya Rezaletin sonu yok! Kiracısı evde değilken daireye girip yatak odasına yöneldi

Rezaletin sonu yok! Kiracısı evde değilken daireye girip yatak odasına yöneldi

11.07.2023 - 09:22 | Son Güncellenme:

Erkek arkadaşıyla iş için yaşadığı ülkede skandal bir duruma maruz kalan genç kadın eve kamera yerleştirmeye karar verdi. Bir süre sonra görüntüleri izleyen çift apar topar polisi aradı.

Rezaletin sonu yok Kiracısı evde değilken daireye girip yatak odasına yöneldi

Erkek arkadaşıyla kirası daha uygun diye yeni bir eve taşınan genç kadın bir süre sonra ilginç olaylara şahit oldu. İç çamaşırları dahil evdeki birçok eşyanın yerinin değiştiğini fark eden Liu isimli kadın durumu erkek arkadaşıyla paylaştı. Eve kamera yerleştirmeye karar veren genç çift bir süre sonra görüntüleri izleyince gözlerine inanamadı.

Haberin Devamı

REZALET OLAY

Singapur basınında gündem olan gelişmede, genç çiftin evde olmadığı sırada daireye ev sahibinin girdiği kayıtlara geçti. Yarı çıplak ev sahibinin Liu'nun odasına girip kıyafetlerini karıştırdığı hatta iç çamaşırlarını kokladığı anbean kayıtlara geçti.

Rezaletin sonu yok Kiracısı evde değilken daireye girip yatak odasına yöneldi

HEMEN POLİSE HABER VERDİLER

Kamera görüntülerini izleyen çift ise durumu hemen polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler söz konusu görüntüleri izledi ve ismi açıklanmayan ev sahibini gözaltına aldı. Ev sahibinin tutuklanmasıyla beraber açıklamalarda bulunan Liu ise 'Gözyaşlarımı tutamadım, kabuslar görüyordum. Sonunda rahat bir uyku uyudum' dedi. Liu ayrıca aslen Malezyalı olduğunu ve iş için erkek arkadaşıyla Singapur'da yaşadığını aktardı.

TUTUKLANDI

Öte yandan polis tarafından yapılan açıklamada soruşturmanın sürdüğü belirtilerek ev sahibinin tutuklandığı yerel basınla paylaşıldı. Sapık ev sahibi önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.