Dünya Sapık kamerada! Dakikalarca takip edip tecavüz etti

Sapık kamerada! Dakikalarca takip edip tecavüz etti

24.04.2023 - 10:59 | Son Güncellenme:

İngiltere'de kameraya yansıyan korkunç olayda, bir kişinin dakikalarca takip ettiği kadına tecavüz ettiği ortaya çıktı. Söz konusu olay ülkede infial yaratırken şahsın aldığı ceza belli oldu.

İngiltere'de meydana gelen korkunç gelişme dünyada ses getirdi. Söz konusu olayda bir şahsın, kadına tecavüz etmeden dakikalar öncesinden beri onu takip ettiği anlar yer aldı. İsminin Alin-Vasile Lercosan olduğu öğrenilen şahsın o anları polis tarafından paylaşıldı. Söz konusu görüntüler ise kan donduracak cinsten.

Haberin Devamı

MAĞDUR KADIN KONUŞTU

The Sun gazetesinde yer alan haberde söz konusu şahsa 7 yıl hapis cezası verildi. Mağdur kadın mahkemede verdiği kişisel ifadesinde, 'Bugün buradayım ve siz her şeyi benden çaldıktan sonra kontrolü yeniden kazanmaya çalışıyorum' dedi ve ekledi:

'Bugün verilecek hiçbir karar hiçbir zaman bana yaptıklarını haklı çıkarmayacak'

Sapık kamerada Dakikalarca takip edip tecavüz etti

YETKİLİLERDEN AÇIKLAMA GELDİ

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan soruşturmadan sorumlu Soteria Blueston Hadley Rides ise kamera görüntülerinin her şeyi anlattığını belirterek şöyle dedi:

'Soruşturmamız sırasında elde ettiğimiz görüntüler Lercosan'ın yırtıcı davranışını tüyler ürpertici bir şekilde gösteriyor'

Açıklamalarının devamında Rides Lercosan'ın mide bulandıran hareketi sonrası olay yerinden kaçmaya çalıştığı ancak kısa sürede yakalandığını da hatırlattı.

Sapık kamerada Dakikalarca takip edip tecavüz etti