Dünya Belden aşağısı ve bir kolu yok! Genç adam suda dehşeti yaşadı

Belden aşağısı ve bir kolu yok! Genç adam suda dehşeti yaşadı

24.04.2023 - 10:29 | Son Güncellenme:

17 yaşında geçirdiği kaza sonucu belinden aşağısı özel bir ameliyatla alınan genç, eşiyle gittiği bir yüzme etkinliğinde dehşeti yaşadı.

Belden aşağısı ve bir kolu yok Genç adam suda dehşeti yaşadı

20 yaşındaki işçi Loren Schauers geçirdiği kaza sonucu 15 metre yükseklikten aşağıya düştü. Loren kaza sonucu bir forklift tarafından ezildi ve ön kolu koptu, vücudunun alt kısımları ise feci şekilde ezildi. O dönem 17 yaşında olan Loren uzun süre yoğun bakımda kaldı.

Haberin Devamı

BELDEN AŞAĞISI YOK

Genç adam daha sonra cesurca aldığı kararda hayatını kurtarmak için doktorların belinin altındaki her şeyin kesildiği 'hemikorperektomi ameliyatı' yapmasına izin verme kararı aldı.

Ameliyattan sonra Loren'in iyileşme süreci hem sancılı hem de uzun sürdü. Yapılan tedavinin ardından tekrar hayata tutunan Loren, son olarak YouTube'da yayınladığı videoda, eşi Sabia ile birlikte yüzdüğü anları paylaştı.

Belden aşağısı ve bir kolu yok Genç adam suda dehşeti yaşadı

YÜZERKEN DEHŞETİ YAŞADI

Normal şeklinde ilerleyen video Loren'in suya düşmesiyle bir anda kabusa döndü. Eşinin panik olduğu anlar ise anbean kameraya yansıdı. Loren çevredekilerin ve kendinin de çabasıyla tekrar su yüzüne çıkmayı başardı. Söz konusu video 5 milyon kişi tarafından izlendi.

Belden aşağısı ve bir kolu yok Genç adam suda dehşeti yaşadı

SOSYAL MEDYADA POPÜLERLER

Öte yandan kabus gibi anları anlatan Sabia eşinin bir anda suya düştüğü an çok paniklediği belirtti. Loren ise tek başına yüzebildiğini ancak bazen sorunlar yaşadığını belirtti. Çiftin an itibariyle Youtube kanalında 97 video ve 577 bin abonesi bulunuyor.